- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се запознахте с гаджето си?
Интересно ми е да разбера как и къде сте се запознали с настоящето гадже (дали в дискотеката, в парка ли, в училище/университет ли..). Разкажете ако искате с 2-3 изречения, да видим къде най-често хората се запознават с половинките си.
Winamp: Now (and always) playing...
В скайп.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Първоначално написано от kyon
Супер, но откъде им взехте скайповете? Искам и аз по скайп да се запозная с някое момиче! Нещо в сайтовете за запознанства не върви работата...Първоначално написано от GetsugayaDAN
В teenproblem. net. Първо се разписахме на ЛС, после малко в скайп. След като се убедих, че не е чичко педофил, а той се убеди, че не съм дебела и очилата 40-годишна лелка, излязохме на разходка в Борисовата да се запознаем лично. И лека полека станаха нещата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И аз така си ги представям нещата. Вместо по тъмните дискотеки, разходка в парковете за първа среща си е според мен просто идеално.
Интересно как сте се запознали по лично съобщение във форума? Аз като съм пробвал да пиша на някои дами по този начин в сайтовете за запознанства, нещо все не се е получавало. Никой не е отговарял досега. Доста е отчайващо!
Дайте малко съвет, от вчера съм регистриран, останах с впечатление че тук има доста грамотни хора!![]()
Ами не опитвай в сайтове за запознанства. Там е кошмар. Половината хора търсят само едното е**не или пък просто са с фалшиви профили. Във форума поне можеш да попрочетеш няколко мнения и да вникнеш в това как мисли човека. Само да зяпаш снимка е безсмислено.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
На една голяма поляна, където си водим кучетата, за да си играят. И двамата имаме едри женски, които хич не се харесаха и стана мелето... и ние след като ги разтървахме се заговорихме иии така започна всичко.
Зависи от човека. Мен ако някой ме покани да се разходим в парка за първа среща, директно ще му откажа излизането.Първоначално написано от b0b1man
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Facebook --------> Skype --------->;dd
Защо?Първоначално написано от Violenza
Не се заяждам, просто ми стана интересно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Щото е отракана кака и ходи само в Шератон. Парка й е много бедняшки и мръсен...Първоначално написано от SisiStrange
![]()
точно това щях да напиша..Първоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
От една онлайн игра в браузъраСтана съвсем случайно ( даже при първият ни чат в скайп се скарахме
), но пък излезе една много стабилна и дълга връзка.
Ами не го намирам за подходящо място за първа среща. А и на мисля, че мъж на години ще ме покани да се разхождаме в парка (за първа среща). Иначе нямам нищо против да се разхождам където и да е.Първоначално написано от SisiStrange
LambOfGod, аз в такива евтини хотели не стъпвам.![]()
Стига глупости.
Първоначално написано от LambOfGod
Еееее много такива отракани каки се завъдиха напоследък
Иначе в автобуса.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Какво й/му каза? Как стана разговора? Нямам представа какво си направил/а, но това си е доста рядък късмет да свалиш в автобуса някой. Поне аз - не знам как бих успял. Има голяма опастност да получа шамар при опита.Иначе в автобуса.
Във Facebook ,покрай общи приятели,той ме заговори,защото ме беше харесал,видяхме се на живо,защото учим на едно и също място,излязохме ( в парка :P ) и след време станахме гаджета.
Ами момиче съм и не ми е първото такова запознанство, но не знам. Не мисля какво да направя и може би точно за това се получава. Просто си го извиках без думи, той дойде да седне и се запознахме. Получи се нещо много красиво и много хора се смеят, но е по-добре да се запознаеш непринудено с някого от колкото да отидеш на място като дискотека, където на всички им е ясно какво търсиш. Има пък и такива, които от отчаяние излизат с идеята днес да се забият с някого и не се фокусират върху някой, който наистина им е допаднал заради него, а заради тази болна амбиция. И става фейл.Първоначално написано от b0b1man
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Какво жалкарско мнение...Първоначално написано от Violenza
![]()
По темата, запознахме се в mirc-ата....някои от вас, сигурно изобщо не знаят за съществуването на този чат![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Преди 7-8 години MIRC-ата беше първия чат, който съм виждал. Казвам "виждал", защото нямах интернет допреди 6 години. Братовчед ми от провинцията постоянно висеше и чатеше с момичета там, така направи над 20 "любовни" връзки и ги сменяше като.... Той нали бил "втората хубост" в Тетевен.
Никога не съм ползвал MIRCа но мисля че доста малко в днешно време изобщо го ползват. Застаряла работа...
Ще ми се и скайп да имаше чат-стаи, по-лесно щеше да се запозная с някое момиче...
Е, то аз преди 5 години съм го ползвала за последноПървоначално написано от b0b1man
)))
Звучиш някакво отчаяно,като искаш да си хванеш половинка недей вися в нета,зяпайки профили все едно си избираш стока,ами излез навън и общувай.Не знаеш кога ще ти се усмихне късметаПървоначално написано от b0b1man
Иначе по темата: Запознахме се първо тук във форума,после на живо във борисовата ;д
MojoJojo88, ти за ирония чувала ли си?
Никога...Първоначално написано от Violenza