.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Голям фен Аватара на FantaMen
    Сега съм необвързан но с бившата ми се бяхме запознали от сайт за запознанства преди 2 години и от тогава си подържахме връзка по Skype...Излязохме 2-3 пъти и стана работата
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Мега фен Аватара на fenkaaa
    На едно събиране

Град
    Пловдив
    В детската градина
    След това не се бяхме виждали от 1 до 7 клас някъде, намерихме се в скайп, писахме си иии разбрахме, че ще учим в едно и също училище в 8 клас След това малко приятелство иии сега вече сме си обвързани

Запознахме се в mirc ,тои нещо ми се направи на интересен,а аз го нахраних и така започна всичко....и най интересното,че вече 3 години и още сме заедно

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Живея в малък град и се 'знаехме' от много време, но никога не се бяхме запознавали лично. Започнахме да се закачаме в impulse. След това той ми беше намерил скайпа от една приятелка. Започнахме да чатим и на мен лично той много ми хареса. Имахме еднакви интереси, разбирания, хобита, мироглед и т.н. Аз го поканих с мен и моята компания навън (тогава се събирахме в една детска градина :Д), той дойде и после отидохме само двамата в парка. Седнахме на една пейка и си говорихме около час. После той ме изпрати и...
    Ах, още си спомням първата целувка с пеперуди в корема. <333

И ето, вече малко повече от 3 години сме най-щастливите хора на света, че сме се намерили и сме успяли да изградим нещо толкова здраво помежду ни.

Една стара приятелка ни запозна преди 4 години.

Запознахме се в спортната зала, той имаше мач и след него се получи магията

likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos
    ние сме от едно даскало ама се запознахме в автобуса, понеже сме от един квартал

С приятеля ми се запознахме в абв чата, както повечето днес.Е в началото изобщо не мислихме за сериозна връзка и двамата....по скоро беше заради секса...само че супер много се паснахмееее!

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    Една обща приятелка ни запозна...
    Cookie monster and Proud!
    Where the fuck are my cookies???

Ами първо случайно се разминахме по улицата после се намерихме в един сайт писахме си там разменихме скайп и накрая решихме да излезем :P

Разминахме се по улицата аз вървях с едно момиче,което го познава,и тя го извика при нас и му каза запознай се с това момиче после ходихме с неговата компания на кафе и ми поиска номера...така започнахме да се виждаме <3

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Повече от фен Аватара на NoMore
    Ние се запознахме на рождения ден на един общ приятел. Отначало не го бях забелязала, но после всички започнаха да ни приказват как трябвало да се съберем, защото имаме еднакви имена (тоест име и фамилия ) и така започнахме да си говорим... след това той ми намери скайпа, писахме си, излизахме и стана работата
    In a mad world , only the mad are sane...

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от NoMore
    Ние се запознахме на рождения ден на един общ приятел. Отначало не го бях забелязала, но после всички започнаха да ни приказват как трябвало да се съберем, защото имаме еднакви имена (тоест име и фамилия ) и така започнахме да си говорим... след това той ми намери скайпа, писахме си, излизахме и стана работата
    Поне няма да си сменяш фамилията, ако тръгнете да се жените

Супер фен Аватара на fen7asy
    раздел КОФАТА
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Повече от фен Аватара на NoMore
    SorrowEyes и аз това си мислех, много е яко
    In a mad world , only the mad are sane...

Град
    Sofia
    Супер, темата е жива^^ Keep it coming! Разнообразни места на запознанства, чета ги с интерес!

Всички сте много готини!
    Winamp: Now (and always) playing...

Град
    Лом - София
    В дискотеката ;p
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg

Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава :P

Как се запознахте с гаджето си?

Ами аз с моя се запознахме в един сайт за запознанства, писахме си и се преместихме в скайп, след 2 дена се видяхме и всичко потръгна като на бъзик между нас, занаша радост още сме заедно, вече са 3години и 2 месеца :P :P :P :P :P
    Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"

Женска съм

Първо във фейсбук,след това малко в скайп,и след месец,решихме да излезем

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    недей вися в нета,зяпайки профили все едно си избираш стока,ами излез навън и общувай.
    Не е толкова лесно колкото звучи. Не може просто да излезнеш на улицата и да заговориш първият срещнат?

По темата:
    С бившият ми се познавахме от много време, но миналата година, когато валеше сняг постоянно се закачаше с мен и така след около 3-4 дена се запознахме и т.н. ;д
    Всички ли сте злобни и отворени тук?

На кандидатстудентските уроци по химия Той беше в друга група,защото ни разделяха по училища. Един ден докато ние решавахме задачи в едната стая заедно с госпожата, той и групата му бяха в другата стая и имаха да опишат няколко задачи. Ние излезнахме в почивка, а госпожата отиде да обядва и в това време той дойде да я търси,за да му обясни нещо и аз реших да му помогна Ииии така се запознахме. После много пъти се засичахме там, говорихме си в почивките и понякога си ходихме заедно. И така веднъж като ме изпрати до спирката ме покани да излезем. Абе химия .. тя е виновна

Град
    Sofia
    Nice
    Winamp: Now (and always) playing...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от eLeHaGuLbertt
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    недей вися в нета,зяпайки профили все едно си избираш стока,ами излез навън и общувай.
    Не е толкова лесно колкото звучи. Не може просто да излезнеш на улицата и да заговориш първият срещнат?
    Не първия. Но от време на време все засичаш хора, които са ти симпатични. Няма нищо страшно да ги заговаряш. Хората са очудващо мили, когато разберат, че ги харесват.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    В момента съм необвързана. Но с бившия ми:
    Бях излизала с един негов приятел. Та,тогава се засичахме ,но не се запознахме и аз,честно казано,не му обърнах внимание. След време той ме намери във Фейсбук,писахме си. После в скайп и на следващия ден излязохме. И така.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си