.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Клиторен оргазъм

Нормално ли е приятелката ми да не харесва клиторна стимулация?

Ако си твърде груб/ непохватен и неопитен е възможно.
    Научих се да казвам истината, едва когато другите ме научиха как да лъжа...

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    ахаха до сега не съм чувала на момиче да не му хареса ... На мен ми харесва, предполагам, че и на нея би й харесало, ако си по-старателен и внимателен

Супер фен Аватара на bEbsI
    Абе възможно е да си неопитен ,но е възможно и по - лесно да изпитва вагинален оргазъм(рядко срещано,но все пак). Стимулирай я с пръстче вътре - бавно и нежно отначало,пробвай и с кръгообразни движения.Следи реакциите и - те се изписват на лицето и.Освен това можеш спокойно да говориш с приятелката ти - да те насочи какво и харесва и какво не.Може дори да маструбира пред теб - за да видиш какви са движенията й. Диалог,пич.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Няма жена къде да ни харесва. Има мъж, който не знае как се прави, така че да достави удоволствие.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Interfector
    Ахам. Донякъде я разбирам. Аз съм от тези редки изключения, които свършват по-лесно вагинално и всъщност наскоро си получих първия клиторен, а съм на 18 години. Всичко е възможно. Бъди по-нежен и се опитай първо да я повъзбудиш с целувки и галене по другите и ерогенни зони преди да я докоснеш там.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Приятелката ми никога не е получавала клиторен оргазъм. А има доста голям опит. Самата тя като се самозадоволява не пипа клитора. По нейни думи чувства, гъдел и усещането от докосването и е неприятно.
    За сметка на това обаче свършва почити на 100% от вагинална стимулация, така че хората са различни. Това, че при докосването на дадено местенце, някоя жена е изпадала в див кеф, не значи че за друга няма да е ужасно преживяване. Опипвайте почвата внимателно и научете какво харесва и какво не на конкретната жена, вместо да си ръгате както си знаете и да си мислите, че нещо не е в ред.

Мега фен Аватара на fenkaaa

не ми минава през ума жена да не харесва клиторен оргазъм първото което е, до него се стига къде къде по-лесно от вагиналния

Цитирай Първоначално написано от unwanted
    не ми минава през ума жена да не харесва клиторен оргазъм първото което е, до него се стига къде къде по-лесно от вагиналния
    Хората са различни, не можеш да съдиш за всички, по себе си. На много им харесва, на много не им харесва, а трети просто не изпитват нищо.
    Приятелката ми не обича въобще клитора и да бъде докосван, а до оргазъм може да достигне само с вагинална стимулация.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ronnan
    Хората са различни, не можеш да съдиш за всички, по себе си. На много им харесва, на много не им харесва, а трети просто не изпитват нищо.
    Приятелката ми не обича въобще клитора и да бъде докосван, а до оргазъм може да достигне само с вагинална стимулация.

мда..
    всяка жена е различна, той може да не е непохватен или груб, а простo тя да не обича да я пипат там
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Имам една позната, която твърди че и е неприятно докосването на клитора и естествено свършва само вагинално. В началото не можах да повярвам, но като се замислих, е нормално жените да не си приличаме и всяка да харесва различни неща. Така че в реда на нещата си е на една да и харесва едно, а на друга - друго. Това е все едно дали на всички им харесва да им барат/щипят/дърпат зърната. Еми има някои жени на които са им чувствителни много повече и не ги кефи това...

+1
    Постарай се повечко следващия път и ще видиш, че ще й хаареса
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе по принцип съм на мнение, че няма мацка, на която да не й харесва, а има момчета, които не знаят как се прави... НО... възможно е и да има изключения Може би приятелката ти е едно от тях.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ако си прекалено груб,може да и причиниш болка! За това го карай нежно,питай я как и харесва да го правиш. Помоли я да ти покаже,ако иска...и следващия път -успех!
    maDamn

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Едната това не обича, другата друго, едната така може да свърши, другата иначе... мъжете сме лесни. Ръгай чушки в боба докат не повърне.
    Temet Nosce

벨야카

При всяко момиче е различно,но и без това вагиналния по принцип е много по-силен от клиторния...

Град
    Lyon
    просто може да не и харесва как го правиш ти.. ако си прекалено груб.. или ако не знаеш какво правиш там долу..
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

зависи къв тип си нежен или груб , пробвай нежно почни с целувки не бързай имаш време , целувай е навсякаде после наблегни на гърдите , трябва да си доста добър , но трябва да знаеш ,че тва е уникално ерогенна зона може да отделиш 15 мин за тях след това мини на клиторно стимулиране но го прави много нежно едва едва ... както казват и др клиторния е най-слабия , но все пак е хубаво да го направиш . вагиналния и аналния са доста по силни . успех

Супер фен Аватара на badsector

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Не е нормално Друг е въпроса,дали ти го правиш както трябва.
    Брях,брях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си