- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Клиторен оргазъм
Нормално ли е приятелката ми да не харесва клиторна стимулация?
Ако си твърде груб/ непохватен и неопитен е възможно.
Научих се да казвам истината, едва когато другите ме научиха как да лъжа...
ахаха до сега не съм чувала на момиче да не му хареса ... На мен ми харесва, предполагам, че и на нея би й харесало, ако си по-старателен и внимателен![]()
Абе възможно е да си неопитен ,но е възможно и по - лесно да изпитва вагинален оргазъм(рядко срещано,но все пак). Стимулирай я с пръстче вътре - бавно и нежно отначало,пробвай и с кръгообразни движения.Следи реакциите и - те се изписват на лицето и.Освен това можеш спокойно да говориш с приятелката ти - да те насочи какво и харесва и какво не.Може дори да маструбира пред теб - за да видиш какви са движенията й. Диалог,пич.
Няма жена къде да ни харесва. Има мъж, който не знае как се прави, така че да достави удоволствие.
Ахам. Донякъде я разбирам. Аз съм от тези редки изключения, които свършват по-лесно вагинално и всъщност наскоро си получих първия клиторен, а съм на 18 години. Всичко е възможно. Бъди по-нежен и се опитай първо да я повъзбудиш с целувки и галене по другите и ерогенни зони преди да я докоснеш там.Първоначално написано от Interfector
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Приятелката ми никога не е получавала клиторен оргазъм. А има доста голям опит. Самата тя като се самозадоволява не пипа клитора. По нейни думи чувства, гъдел и усещането от докосването и е неприятно.
За сметка на това обаче свършва почити на 100% от вагинална стимулация, така че хората са различни. Това, че при докосването на дадено местенце, някоя жена е изпадала в див кеф, не значи че за друга няма да е ужасно преживяване. Опипвайте почвата внимателно и научете какво харесва и какво не на конкретната жена, вместо да си ръгате както си знаете и да си мислите, че нещо не е в ред.
не ми минава през ума жена да не харесва клиторен оргазъмпървото което е, до него се стига къде къде по-лесно от вагиналния
![]()
Хората са различни, не можеш да съдиш за всички, по себе си. На много им харесва, на много не им харесва, а трети просто не изпитват нищо.Първоначално написано от unwanted
Приятелката ми не обича въобще клитора и да бъде докосван, а до оргазъм може да достигне само с вагинална стимулация.
Имам една позната, която твърди че и е неприятно докосването на клитора и естествено свършва само вагинално. В началото не можах да повярвам, но като се замислих, е нормално жените да не си приличаме и всяка да харесва различни неща. Така че в реда на нещата си е на една да и харесва едно, а на друга - друго. Това е все едно дали на всички им харесва да им барат/щипят/дърпат зърната. Еми има някои жени на които са им чувствителни много повече и не ги кефи това...
+1Първоначално написано от unwanted
Постарай се повечко следващия път и ще видиш, че ще й хаареса![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Абе по принцип съм на мнение, че няма мацка, на която да не й харесва, а има момчета, които не знаят как се прави... НО... възможно е и да има изключенияМоже би приятелката ти е едно от тях.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ако си прекалено груб,може да и причиниш болка! За това го карай нежно,питай я как и харесва да го правиш. Помоли я да ти покаже,ако иска...и следващия път -успех!
maDamn
Едната това не обича, другата друго, едната така може да свърши, другата иначе... мъжете сме лесни. Ръгай чушки в боба докат не повърне.
Temet Nosce
벨야카
При всяко момиче е различно,но и без това вагиналния по принцип е много по-силен от клиторния...
просто може да не и харесва как го правиш ти.. ако си прекалено груб.. или ако не знаеш какво правиш там долу..
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
зависи къв тип си нежен или груб , пробвай нежно почни с целувки не бързай имаш време , целувай е навсякаде после наблегни на гърдите , трябва да си доста добър , но трябва да знаеш ,че тва е уникално ерогенна зона може да отделиш 15 мин за тях след това мини на клиторно стимулиране но го прави много нежно едва едва ... както казват и др клиторния е най-слабия , но все пак е хубаво да го направиш . вагиналния и аналния са доста по силни . успех
Не е нормалноДруг е въпроса,дали ти го правиш както трябва.
Брях,брях