- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Късно ли е...?
На 16 съм и имам възможност края на този месец да сложа брекети.Знам, че попринцип няма значение възрастта, но мисля че малко съм закъсняла.Въпросът е, че хем искам да ги сложа хем не искам 1година(толкова ми каза ортодонтката) да нося железа по зъбите си.Братовчедка ми е в съседния клас и си сложи миналата година и си ги имаше подикравките .. грозната бети и т.н.
Та исках да ви попитам как възприемата хора с брекети. Според мен това показва , че човек полага грижи за себе си , но явно не според всеки е така...
извинявам се ако темата се повтаря,просто искам мнение![]()
Две години носих и никой нищо не ми е казал... Ако тръгнат да се е**ват, това показва само колко са ограничени..
Saatana! Vittu! Perkele!
Според мен не е късно. По-добре сега, отколкото на 25-30 години![]()
Но иначе ако се притесняваш дали ще ти се подиграват, защо не си сложиш скоби и примерно ще си ги носиш само нощем и никой няма да разбере.Аз така направих и си ги слагах редовно и зъбите ми се оправиха, но все пак за 3 години![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
Е доколкото знам тея шини се носят като си с млечни зъби още.. А и не ми се занимава 3 години.
Сложно ми е :д
Глупости.Каквото и да е ,се слага на сменени вече зъби...Нали млечните ще паднат,какъв е смисъла да се изправят...Първоначално написано от keepdreaming
Шофирай разумно - стигни жив!
Изобщо не е късно според мен.И никак не гледам на тези хора - те са просто нормални и както всеки нормален човек са помислили за себе си.Няма какво да се притесняваш, щом имаш нужда - все едно да се подиграват на някой, който има очила примерно.Както казаха и преди мен, това ще покаже колко ограничени хора са.![]()
Да не ти пука. Особено за мнението на някой ограничен. Правиш го за себе си,не за другите. И не,не е късно.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
брекетите вече са много популярни сред тийнейджърите ии няма от какво да се притесняваш . аа и както казаха преди мен по - добре сега отколкото на 30 години или изобщо да не сложиж никога и да съжаляваш един ден !!!
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
И Мерилин Монро е носила брекети....
Аз така и не сложих заради такива глупости и с'я имам зъбките на 60 годишен футболен хулиган прясно излязъл от затвора.
Слагай берекети,никога не е късно![]()
Аз нося брекети от няколко дни, по- голяма съм от теб и не смятам, че е смешно и дори да ми се подиграват или каквото и да е. Повечето хора не ги забелязват, а други запят в устата ми (но мен не ме бърка). Слагай щом имаш възможност![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ХА-ХА-ХА ,който си е красив попринцип няма да стане грозен от едните бекети прави си сама изводите...А брекети се слагат докато имаш зъби в устата...
Едно момиче, което беше в съседния клас някъде около 10ти клас сложи брекети и за бала зъбите й бяха супер. Така, че да не ти пука. Тъпанари винаги ще има, друг е въпросът колко ще им се връзваш ти. Направи го за себе си и за своето самочувствие!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
В момента съм с брекети и никой нищо не ми е викал слагай ги ако питаш мен никакви проблеми нямам не ти е късно точно сега е момента.
Какво ти пука какво говорят?Важното е да си оправиш зъбите..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
и аз носих иачалото ми се подиграваха но после накрая като си махнеш ще си дволно от резултата но вечер ще спиш с едни силиконови работи като зъбите ще са обаче силиконови за да не ти се разместят като ти растат мъдреците![]()
Rikity-сестричка
хей да не ти пука сега е супер модерно особенно в испания и щатите слагаи то е за теб
luda mlada ve4eno v beli se zabrkva no vinagi ka6ite opravq otdadena na prqteli
Моята бфф носише брекети, после като ги свали кви зъби имаше само....като на холивудска звездаСлагай ги и да не ти пука кво ти викат,то тва си е за тебе. 1 година с тях и после цял живот с хубави зъбки
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
една приятелка носеше брекети от средата на 9ти до средата на 10ти клас..преди имаше ужасни зъби, но сега са и точно като на холивудска звезда! белички и правилно подредени..перфектна усмивка! не се двоуми да сложиш..аз също искам, но нашите нямат тая възможност, а и мен ме е страх..