- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сайтове за запознанства
Привет. Искам да ви попитам какво е вашето мнение за сайтовете за запознанства. Дали е възможно от такъв сайт, да намериш свястна половинка, или всички са някакви разгонени перверзници и кифли търсещи внимание ( май се изразих малко грубичко ама ...)?
Какъв е вашият опит с подобни сайтове? И намирали ли сте си гадже по този начин?
Вие сте![]()
Facebook най-добре, пак може да намериш и свасна половинка и в други сайтове, ако се поразтърсиш ХУБАВО !![]()
Гласувах 50:50. Личното ми мнение е, че такива сайтове не са за всеки. Трябва да си доста предпазлив/а в днешните модерни извратени времена, особено ако си под 18![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз съм против сайтовете за запознанства. На мнение съм, че там главно върлуват разни разгонени пубери/пенсионери/чичковци и момиченца, които си просят плюсчИта.
Преди време с една приятелка решихме да си направим регистрации в няколко такива сайта, за да видим какви хора се срещат там и какво ти пишат. Резултата ни скри шайбите. Такива мръсотии се получават ежедневно главно от хора над 30 години, че просто...
Много от профилите са фалшиви с чужди снимки и с измислена възраст. Според мен донякъде си е опасно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За. Любовта е навсякъде.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
За мене фейса не е сайт за запознанства, но всеки със разбиранията сиПървоначално написано от Uncontrollable
![]()
За мен повечето обитаващи подобни сайтове просто искат да си чешат егото... (много от тях говорят за секс, но не им стиска да го направят ако получат предложение).
И си е доста опасно... някоя заблудена пикла, която в реалния живот не получава кой знае какво внимание, може доста да опати там.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Фейсбука спада ли към сайтовете за запознанства? Аз там имам само познати, май не съм се запознавала с някой нов.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
facebook не е сайт за запознанстваПървоначално написано от Uncontrollable
![]()
Иначе по мои наблюдения повечето са кифли и т.н. и тук-там някой свестен се намира,но много рядко.
МРАЗЯ ГИ! Всичко щеше да е милиони пъти по -хубаво, а сега всички сме погълнати от компютрите и фейсбука. Нищо не е истинско вече.
хаха кво чудиш се къде да си търсиш половинката ?
колкото повече търсиш, толкова повече не я намираш.
всичко се получава, когато най-малко очакваш
за тва 50:50 ама съм против Импус, Софиянци, Купид и тъй нататък
Да,с много приятни хора се запознах именно чрез тях!
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Свасна?Първоначално написано от Uncontrollable
Ти честно ли?![]()
С Човека,който все още обичам, се запознахме в такъв сайт ;д
Шофирай разумно - стигни жив!
Имам си гадже!Първоначално написано от elysunny
Питам просто от любопитство.
Оф, фейсбук не е сайт за запознанства. Това, че кифлите пишат в търсачката "ГОШО" и добавят всеки напомпан батко с това именце, не го прави сайт за запознанства. Откакто 13-14 годишните научиха как да се оправят с фейсбук - стана ужасно. ОУНЧИИИИИИИИИИ и т.н. бяха в импулс. Сега го срещам и във фейсбук.
Иначе - против съм.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
май съм 50:50
дразнят ме тези,които са се регистрирали,както и всевъзможните неща,които се измислят от тези сайтове - разни класации на потребителите,смс гласувания...
и все пак ако си сигурен какво търсиш,може пък и да намериш нещо
аз такива регистрации нямам,освен в гепиме която беше направена супер на шега.сега като ми е скучно влизам понякога и си пиша с някакви много загорели![]()
Първоначално написано от Priceless
Същото мнение![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂