- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете мии..
ЗдравейтеИскам да ви помоля за съвет. От доста време харесвам едно момче, но.. Срещнахме се на работното място на майка ми (от време на време ходя да й помагам). Усещам и неговите погледи, но проблема е че няма как да действам пред майка ми. Имам му ФБ, но той не влиза там. Предпочита да води активен начин на живот, но не знам къде ходи. А и да си призная съм си срамежлива. Мислех да му напиша номера си на листче и да му го дам, но не знам как ще реагира..
Дайте ми някакъв съвет.
Благодаря!
майка ти няма ли му номера?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Напиши му го на листче, какво губиш? Ако те е толкова срам да го заговориш. Плюс, винаги можеш да го сталкваш.
Не майка ми му няма номера. Но ако той не е заинтригуван, после ще ми е неловко да го виждам..
Дай му го и му кажи небрежно да ти звънне ,ама нали като сте насаме .Нищо не значи и да не ти звънне няма да е неловко .![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Все ще се намери 1 минутка майка ти да я нямаТова с лисчето и номера е добра идея само да му кажеш ... а не да му го сложиш в джоба и той прибира се. А wtF? кво е тва ? и айде ... край
Или другият риск даже да не ги види...Ако е незаинтересован поне ще си наясно и ще знаеш че няма да стане работата
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Глупаво е да му дадеш лист с номера си просто така,
според мен това е пълен филм..
Защо не споделиш на майка си ?
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Какво ти пука,че всичко ще бъде пред майка ти.Вкарай малко мозък,кажи му да дойде с теб до магазина,да слезнете до долу,да се разходите малко и така.Успех,не се срамувай!!
Съгласна съм. Адски глупаво ми звучи. Просто го заговори. Няма нищо срамно. Действай.Първоначално написано от BaffaLsc
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
аз не мисля, че е глупаво, защото така ще разбереш все нещичко от реакциятаако подразниш интереса му би се ухилил леко изненадано, ако не - здраве да е
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Уф ама сте и вие! Момичето иска да е като във филм на Дисни чанел!Първоначално написано от SmilezZz
всъщност зависи колко точно се филмира..Първоначално написано от Luidgie
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Спокойно, няма кво да направиш.![]()
След седмица ше си падаш по някой друг.![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Първоначално написано от xPafx
\/
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
И какво от това, че майка ти е там? Вие няма да правите необуздан секс пред нея!
Заговаряй го винаги, когато можеш, и след време измисли повод да си размените номерата или направо да се уговорите за среща.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.