.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Аз дори не си направих труда да чета ш*бани коментари от ш*бани хейтъри.Толкова ми е писнало от такива като вас,че нямам думи ..НЕ МОЖЕТЕ ДА ОТРЕЧЕТЕ ТАЛАНТА МУ,ЗАЩОТО Е ПРИЗНАТ ОТ ТОЛКОВА ЗВЕЗДИ !! МИСЛИЛИ СТЕ,ЧЕ БИЛ МОМИЧЕ..ВИЕ СТЕ МНОГО ЗЛЕ ЩОМ НЕ ПРАВИТЕ РАЗЛИКА МЕЖДУ "ДЕЦКИ ГЛАС" И "ЖЕНСКИ ГЛАС",КОГАТО ПЕЕШЕ ONE TIME,BABY,ONE LESS LONELY GIRL И Т.Н. ИМАШЕ ДЕЦКИ ГЛАС! ВИЖТЕ НОВИТЕ МУ АКУСТИЧНИ ВЕРСИЙ НА ПЕСНИТЕ! ВИЖТЕ КАК ГОВОРИ В ИНТЕРВЮТА.. БИЛ Г*Й..Е ИЗВИНЯВАЙТЕ АМА СИ ИМА ГАДЖЕ И НЕ МИСЛЯ,ЧЕ АКО БЕШЕ Г*Й ЩЕШЕ ДА Е ХАРЕСВАН ОТ НАД 50 МИЛИОНА МОМИЧЕТА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ! ГЛЕДАЛА СЪМ ФИЛМА МУ -И Е УНИКАЛЕН! ТОВА Е КАТО ВДЪХНОВЕНИЕ ДА СЛЕДВАТЕ МЕЧТИТЕ СИ..ПОКАЗАНО Е ТОЙ ОТКЪДЕ Е ТРЪГНАЛ(от нищото,но вие незнаете,че като малък е пеел на улицата ,нали?! и,че баща му го е бил изоставил?) И ДОКЪДЕ СТИГНА! И РЕЙТЪГНА НА ФИЛМА Е НИСЪК ОТ ЗАВИСТЛИВИТЕ КО*ЕЛЕНЦА! АМА ВИЕ СТЕ ЗАСЛЕПЕНИ ОТ ЗАВИСТТА И ОМРЗАТА-ТОВА Е ИСТИНАТА! ИМАМ И КНИГАТА МУ-НЕВЕРОЯТНА Е!УДОВОЛСТВИЕ Е ДА Я ЧЕТЕШ!ЗАСЛУЖАВА СИ 20ТА ЛЕВА..(дори и повече) !! ВИЕ НЕ СЕ СПИРАТЕ.. КАКВО ВИ НАПРАВИ?!РАЗБИРАМ,ЧЕ ВИ Е ЯД И ,ЧЕ ЗАВИЖДАТЕ ЗА ПАРИТЕ И ЗА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ,КОИТО НЕ ГО ХАРЕСВАТ АМА ПРОСТО ПРЕКАЛЯВАТЕ..ИМАЙТЕ МАЛКО ГРАНИЦИ! НЕЗНАМ ЗАЩО СЕ ОПИТВАМ ДА ВИ УБЕДЯ.. ,НО ВСЕКИ С МНЕНИЕТО И ВКУСА СИ-НЕ МИ ПУКА,БЕ-НЕ ГО ХАРЕСВАЙТЕ АМА НЕ КЪЛНЕТЕ И НЕ ПСУВАЙТЕ КАТО ИНДИЯНЦИ!!!! НЯМАЛ ТАЛАНТ...ХАХАХХА ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ?! УНИКАЛЕН ПЕВЕЦ ,СВИРИ НА 5 ИЛИ 6 ИНСТРУМЕНТА... И Т.Н. ..ПЕЧЕЛИ ПОСТОЯННО НАГРАДИ... КАТО НЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ С КАРИЕРАТА МУ..ЗАЩО ЗАБОГА ГОВОРИТЕ ?!ЧУЛИ МИ БЕЙБИ,БЕЙБИ,ООО ИИ ХАЙДЕ ВЕЧЕ ЗНАЕТЕ ВСИЧКО... АМА ПОВЯРВАЙТЕ АДСКИ СТЕ НЕИНФОРМИРАНИ!

НАЛИ ЗНАЕТЕ ,ЧЕ СИ ОСТАВАТЕ САМО С ЗАВИСТТА ?

Justin Bieber

Айде, казаха ви го
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си