.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Garnier Pure Active

Здравейте Мажа се от 1-2 седмици (отново[около 1 месец не използвах]) с Garnier Pure Active . Доволен съм горе - доло . Нямам Акне . Пъпки ( и се зачервяват доста ) незнам как точно се казва . Забелязах , че лицето се изчиства , но излизат 3-4 по големи зачервени . Мисля че е от мазилото но не съм сигурен дали е надобре или назле

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    отиди на козметик той най-добре ще ти каже какво да използваш

Зарежи я тая простотия гарниер. И на никакви козметици не разчитай да ти оправят лицето. Имам една приятелка, която имаше страшно проблемно лице, говоря за много акне, навсякъде. Ходеше на козметик и там само и стискаха пъпките, от там се появиха и ужасните белези. Казах й да ги маже с Acne Out и за 4,5 месеца лицето й се изчисти напълно. Предодвратява и появата на пъпки и се справя и с черните точки. Но само трябва да има постоянство. Останаха й само белези причинени от козметиците.

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Immortalbeloved
    Зарежи я тая простотия гарниер. И на никакви козметици не разчитай да ти оправят лицето. Имам една приятелка, която имаше страшно проблемно лице, говоря за много акне, навсякъде. Ходеше на козметик и там само и стискаха пъпките, от там се появиха и ужасните белези. Казах й да ги маже с Acne Out и за 4,5 месеца лицето й се изчисти напълно. Предодвратява и появата на пъпки и се справя и с черните точки. Но само трябва да има постоянство. Останаха й само белези причинени от козметиците.
    И моето лице беше много зле. Нямах акне, ама имах доста пъпки. Когато отидох на козметик тая ми даде акне аут сапун, лосион и крем. Вярно, че именно те ми помогнаха, но няма как да се отрече, че черните точки трябва да се стискат. А и акне аута е доста силен продукт и не е за всеки тип кожа. Може да стане точно обратното на търсения ефект. Заради това не е лошо да се посъветваш с дерматолог, козметик. А твоята приятелка явно не е случила на някой, който знае какво прави.

Цитирай Първоначално написано от Soraq
    И моето лице беше много зле. Нямах акне, ама имах доста пъпки. Когато отидох на козметик тая ми даде акне аут сапун, лосион и крем. Вярно, че именно те ми помогнаха, но няма как да се отрече, че черните точки трябва да се стискат. А и акне аута е доста силен продукт и не е за всеки тип кожа. Може да стане точно обратното на търсения ефект. Заради това не е лошо да се посъветваш с дерматолог, козметик. А твоята приятелка явно не е случила на някой, който знае какво прави.

Не мисля, че е силен, защото и аз го ползвах и още си го ползвам и за най - малката пъпка, която ми излезе. Лицето ми е нормално, леко клони към сухо, а хората с акне имат мазна кожа. Във всички случаи е помогнал, така че не знам за какъв тип кожа е. Може би всякакъв.

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Soraq

Не мисля, че е силен, защото и аз го ползвах и още си го ползвам и за най - малката пъпка, която ми излезе. Лицето ми е нормално, леко клони към сухо, а хората с акне имат мазна кожа. Във всички случаи е помогнал, така че не знам за какъв тип кожа е. Може би всякакъв.

еми аз го казах, защото съм виждала една приятелка на какво стана с него, сам ще си реши какво да направи, но гарниер определено не е решение

Не трябва да се прекалява с него и трябва да се нанася само на проблемните зони, защото кожата е лющи. Предполагам, че това й се се случило на приятелката ти.

Ами аз и с Аcne Out се мажех но само 1 бутилчица. Значи казвате като свърша Гарниера да се върна към Аcne out ?

Цитирай Първоначално написано от JustBelieve
    Ами аз и с Аcne Out се мажех но само 1 бутилчица. Значи казвате като свърша Гарниера да се върна към Аcne out ?
    Трябва много постоянство с него, за да бъдат трайни резултатите. С 1 бутилчица колко време се маза?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Колко време маза лосиончето и защо се отказа? Малката или голямата опаковка си беше взел?

Призовавам пишещите в темата да се придържат към правилата на форума и да не предписват медикаменти, които се отпускат с рецепта!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

След като вече го е ползвала, не виждам какъв е проблема.

FFS МОМЧЕ СЪМ ! В началото Аcne Out беше голяма опаковка след това исползвах 1-2 малки ( мисля,че ги смениха и сега има само малки)

Има един крем, който още не се произвежда в България, прави чудеса................. Бягай ги тея гарниери...

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Ок но ви попитах ''Пъпки ( и се зачервяват доста ) незнам как точно се казва . Забелязах , че лицето се изчиства , но излизат 3-4 по големи зачервени . Мисля че е от мазилото но не съм сигурен дали е надобре или назле '' ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от JustBelieve
    FFS МОМЧЕ СЪМ ! В началото Аcne Out беше голяма опаковка след това исползвах 1-2 малки ( мисля,че ги смениха и сега има само малки)
    Има малка и голяма опаковка.
    Щом пъпките са 3-4, не пречи да си вземеш пак малката опаковка, да мажеш до 4 пъти дневно и да видиш как ще потръгнат нещата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си