Цитирай Първоначално написано от Soraq
Цитирай Първоначално написано от Immortalbeloved
Зарежи я тая простотия гарниер. И на никакви козметици не разчитай да ти оправят лицето. Имам една приятелка, която имаше страшно проблемно лице, говоря за много акне, навсякъде. Ходеше на козметик и там само и стискаха пъпките, от там се появиха и ужасните белези. Казах й да ги маже с Acne Out и за 4,5 месеца лицето й се изчисти напълно. Предодвратява и появата на пъпки и се справя и с черните точки. Но само трябва да има постоянство. Останаха й само белези причинени от козметиците.
И моето лице беше много зле. Нямах акне, ама имах доста пъпки. Когато отидох на козметик тая ми даде акне аут сапун, лосион и крем. Вярно, че именно те ми помогнаха, но няма как да се отрече, че черните точки трябва да се стискат. А и акне аута е доста силен продукт и не е за всеки тип кожа. Може да стане точно обратното на търсения ефект. Заради това не е лошо да се посъветваш с дерматолог, козметик. А твоята приятелка явно не е случила на някой, който знае какво прави.

Не мисля, че е силен, защото и аз го ползвах и още си го ползвам и за най - малката пъпка, която ми излезе. Лицето ми е нормално, леко клони към сухо, а хората с акне имат мазна кожа. Във всички случаи е помогнал, така че не знам за какъв тип кожа е. Може би всякакъв.