.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Диета, ако може така да се нарече

Въпросът ми е ако ям в продължение на 1 седмица ям всеки ден само кисело мляко или си правя айрян ще постигна ли бързо отслабване, защото ми трябва спешно. Знам че е вредно, затова си спестете коментари относно вредата. Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на katericArofl
    Вярваш ли си, че ще издържиш 1 седмица само на кисело мляко? - само на това ми отговори, няма да коментирам повече.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Дa, ще отслaбнеш ...
    Кaзa, че знaеш зa вредaтa .. нaдявaм се нaистинa дa е тaкa

Mоже да си правя и някакви салати

Град
    ...
    Включи и малко месо, извара, яйца ..

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    ще отслабнеш много ясно
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Диетата на Дюкан щом не се интересуваш от здравето си. Няма и да гладуваш и имаш избор от храни. За една седмица 5кг. си по - малко със сигурност, а може и повече (зависи от организма). Успех!

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Яйцата варени ли да са Ако имате други идеи казвайте

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    По-добре варени, но ако искаш пържени си ги прави на тефлонов тиган без мазнина
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Сега аз ще ти споделя мойта не особенно здравословна диета...
    1ви ден - кисело мляко 2 кофички
    2ри ден - зеленчуци на корем
    3ти ден - 5 варени картофа
    4ти ден - 5 твърдо сварени яйца
    5ти ден - 800гр. пилешко или телешко варено месо без сол.

Ефекта след 5тия ден беше 4кг. Не знам колко тежиш ти, аз имах около 6-7 кг. за сваляне.. не бих казала, че е здравословна, но действа на 100% поне при мен.. ако можеш да се справиш с глада действай!

Веднага след нея пък започнах шоколадовата и свалих 6кг. за 1 седмица.. 100гр. шоколад на ден с по една чаша кафе без захар.

И резултатите са на лице.. 10кг за няма и 2 седмици.. ее.. за организма и йо-йо ефекта след това не ми се мисли направо, но поне за момента се чувствам добре..

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Grudge
    Веднага след нея пък започнах шоколадовата и свалих 6кг. за 1 седмица.. 100гр. шоколад на ден с по една чаша кафе без захар.
    Товa е рaвносилно нa сaмоубийство ! ..

абе вие нормални ли сте аз с тея диети си съсипах бъбреците по добре като ти се прияде си направи една хубава салата + 30 40 минути спорт ще има по добър ефект

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Ще отслабнеш, но както сама знаеш не е никак здравословно. По-добре си хапвай плодове и зеленчуци, защото определено е по-здравословно от ядене само на кисело мляко.
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

значи сега-аз имам и пазя диета обаче за гастрита нне за отслабване...аз и по принцип съм си слабичка но сега откакто имам гастрит още малко и кокали щи се покажат Ще ти кажа в какво се състои моята диета която между другото е и мн полезна - следобед ставам в 3 ям малко сухари и някакав чай В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ КОЛА, и отивам да карам колело или да разхождам сестричкакта си става 16 може пак да хапна нещо леко като супа или салата и така, в 18 всички сядаме да вечеряме но не по-късно винаги по отрано е добре за диетата-вечерям салата но малко също ми дават таратор и всякакви сирена и кашкавали (не вредят с нищо ) и така....Абе моя съвет е да спиш докъсно и така пропускаш 2 ядения
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Ето нещо експресно за авторката
    http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p477.html

It is necessary
    to wrestle with me