- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- може ли да има нещо
има едно момиче което го знам от 8 клас отначло просто си писахме в скъпе в 9 клас едно момче от класа ми тръгна с момиче от нейния клас и започнахме да излизаме заедно и постепенно това момиче ме е харесало но аз нямах чувства започнахме да си пишем редовно в скъпе и да излизаме заедно 4-та, не след дълго 2 седмици те скъса и спряха да излизат така и аз спрях да излизам с др момиче продължихме да си пишем в скъпе и тя каза че ме харесва мн и че би направила вс за мен но аз не я харесвах и просто и казвам че не си заслужава защото не може да се получи между нас и така.... сега година и половина по късно тя все още казва същото но аз продължавам да и казвам че няма смисъл не искам да я нараня да тръгна с нея и да не стане нищо и да я разочаровам но някак си мн често си мисля за нея за думите които ми е казала и дали някое др момиче ще ми ги каже... та какво мислите може ли нещо да стане ний не излзяме вече тази година сме си видяли около2-3 и то на здр-здр но тя казва че ме харесва още
Е*ати, в тоя пост само едно единствено многоточие...![]()
Не губи времето на момичето. Не губи и твоето собствено, а хващай книгите от списъка за лятната ваканция.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
напълно съгласна !!Първоначално написано от kalpazanka
![]()
![]()
СКЪПЕ![]()
Не би ми се искало да се занимавам с човек, който пише по такъв начин .. хахахах![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Oбясни и се в любов с писмо и ще видиш как набързо ще те остави на мира.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Със сигурност.Може да е в скъпето даже.Първоначално написано от ccdesigns
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Кат' не я харесваш за к'во и отговаряш?Само да я заблуждаваш...Аз на твое място нямаше да и отговарям като ми пише,а тя ако има малко акъл ще спре!
Бих направила всичко за теб..
Ето каза ти го друго момичеНали не я харесваш какъв ти е проблема..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ти си срам за набор 94.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Не е,и тва е лошото.Бая народ са така.Първоначално написано от someonerandom
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
опитах 4-5 пъти да прочета за какво става въпрос, ама не стана..... още на третото изречение (което при теб си е първото изречение) се обърквах![]()
![]()
![]()
ужс
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
АААААААААААААААА НЕ ми стигна въздуха БЕ !!!
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
все пак ще дам и полезен съвет:
стига си ПИСАХТЕ в скъпе, мисля, че най-грешното нещо, което можеш да направиш, е да пишеш нещо на някого...![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Оох, смени си аватараПървоначално написано от buzzzz
![]()
Просто не и отговаряй, блокирай я.. дано разбере намеците
извинявам се за писането просто използвах Кирилизатор затова се е получило така и все пак искам да попитам как да постъпя....Първоначално написано от DiabolicalSoul
по горе писа че използвах Кирилизатор скайп е..Първоначално написано от Maaggiiee
ето по накратко тя ме харесва от около 1г. и половина доста често си пишем в скайп по общи работи но ако стане нещо въпрос за мене и тя казва че ме обича и такива работи но аз и казвам че няма смисъл защото не изпитвам нищо към и не искам да я нараня но тя продължава да казва че ме обича и такива работи а аз не искам да я нараняПървоначално написано от Maaggiiee
в момента мисля че е на село като се върне ще се опитам да и го кажа нямам нищо против нея и ми е приятно да си говорим но не може да има нещо дрПървоначално написано от Maaggiiee
благодаря за съвета