Цитирай Първоначално написано от Colouring
От колко време ти е така?
Наистина пада повечко коса,но и при мен го има този косопад и наистина хич не малко косми ми остават по ръцете,когато си прокарам пръстите.Преди 2 години ми се беше получило така,както при теб досега,точно по това време(края на август) започна да ми пада косата много.Ползвах какви ли не неща,но нищо не помогна.Нямах здравословни проблеми или нещо такова.Падаше ми няколко месеца,но не чак толкова,както в началото.И така до,може би,късна есен.Тогава ми спря.Учудих се,че косата ми си остана така гъста,пък падаше наистина много.Миналата година се случи абсолютно същото.Тази пак започна.Аз мисля,че е от времето.Много хора съм питала и доста от тях се оплакват от косопад тъкмо през това време на годината.
Така че-да,направи си всички прегледи и т.н,но е възможно нищо да ти няма и косопадът да ти мине сам.
Аз лично вече не се шашкам,защото знам,че дойде ли това време ще ми пада повечко коса.

И аз мисля,че е от това.И на мен ми пада всяка зима,мислих си ,че имам проблем пък то било от времето.Не мисля,че трябва да се стряскаш,но все пак сама си решаваш.