.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Как да постъпя ???

Много съм объркана,дори не знам откъде да започна да ви разказвам..Имам си приятел,с когото ходим вече 5 месеца.В началото всичко беше приказка,никога не се е отнасял с мен като с богиня,не е бил кой знае колко мил и романтичен,но никога не е забравял да ми звънне примерно,не се е държал грубо с мен и сме излизали буквално всеки ден(с малки изключения де).Проблемът ми е че аз го обичам,а той ми каза ,че не ме обича.Беше пределно ясен по този въпрос.Вече седмица не сме се виждали,чуваме се само когато аз му се обадя и т.н.По принцип не водя загубени битки,достатъчно зряла съм,няма да тръгна да се тръшкам и да плача по цял ден.Ще ми бъде кофти естествено,ако нещата приключат,но не е като да не оцелея .Имам дарбата лесно да прежалвам момчетата и изобщо всички неприятности Въпросът ми е вие как бихте реагирали в моята ситуация-бихте го конфронтирали по темата,бихте оставили нещата да се случат от само себе си или бихте се борили докрай за една изчезваща тръпка(не използвам думата любов,понеже според мен хора на 18 не знаят,а и не могат да знаят какво значи истинска любов) ? Благодаря предварително за отговорите..

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Не си заслужава измъчването в такава връзка. Просто се разделяте и продължавате живота си начисто .. един без друг!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на MojoJojo88

Re: Как да постъпя ???

Цитирай Първоначално написано от Lemonfairy
    според мен хора на 18 не знаят,а и не могат да знаят какво значи истинска любов) ? Благодаря предварително за отговорите..
    Say what???
    Как реши, че хора на 18 не знаят какво е истинска любов? Кога според теб човек разбира какво е това чудо???
    По темата-не се занимавай с тоя...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Супер фен Аватара на elysunny
    значи слушай са.

качваш се поне на 7-8 етаж.. слагаш си една раница пълна с камъни и се меташ, споко всичко се преудолява така

Мега фен
    Въпросът ми е вие как бихте реагирали в моята ситуация-бихте го конфронтирали по темата,бихте оставили нещата да се случат от само себе си или бихте се борили докрай за една изчезваща тръпка(не използвам думата любов,понеже според мен хора на 18 не знаят,а и не могат да знаят какво значи истинска любов) ?
    Излишно ще е да си пилееш времето в опити да те 'заобича' - щом не става ,значи не става. Сигурно ти се иска да можеше да направиш нещо ,но просто няма какво.
    Ако няма да ти е твърде неприятно ,предполагам най-добрият вариант е да оставиш нещата да си вървят по течението ,докато всичко приключи или не срещнеш някой друг. Да се надяваме ,че и увлечението ти ще изчезне междувременно.

На твое място щях да спра да му звъня. Ако той по някаква случайност звънне, нямаше да му вдигна.
    Той се опитва да те накара ти да скъсаш с него. Т'ва си е мъжкия трик за измиване на ръцете, всеизвестен е.
    Поне не те е лъгал, че "те обича".

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    На твое място щях да спра да му звъня. Ако той по някаква случайност звънне, нямаше да му вдигна.
    Той се опитва да те накара ти да скъсаш с него. Т'ва си е мъжкия трик за измиване на ръцете, всеизвестен е.
    Поне не те е лъгал, че "те обича".
    всеизвестен и жалък "мъжки" трик...

и да, наистина няма смисъл да се занимаваш.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Голям фен Аватара на jeezloxxy

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    според мен хора на 18 не знаят,а и не могат да знаят какво значи истинска любов) ? Благодаря предварително за отговорите..
    Say what???
    Как реши, че хора на 18 не знаят какво е истинска любов?
    +1
    Поне не беше на 13 и да твърди "Ма влйобена съм бее!" .

Въх майко, мазохистка!
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

За да ти го каже е ясно ... Сигурно не му е до такава връзка или бяга от нещо, за което много се съмнявам по-скоро е първото .

Голям фен
    Според мен иска да дразни някой друг докато е с теб .. Знам ли и аз .. Не се занимавай с него губиш и време и нерви и чувства
    Или всичко или нищо .

Мега фен Аватара на fenkaaa

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Say what???
    Как реши, че хора на 18 не знаят какво е истинска любов? Кога според теб човек разбира какво е това чудо???
    По темата-не се занимавай с тоя...
    +1

Не можеш да кажеш кога един човек обича "истински". Можеш да обичаш и на 13 и на 25 и т.н. За любовта граници и години няма

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    За някои е нужно повече време от 5 месеца,за да обичат някого истински. Не ти харесва това,че не ти казва "Обичам те" ? Той нямаше да се държи с теб като с "богиня",ако беше с теб просто ей,така. Явно му е нужно още време,докато разбере какво наистина чувства. Но все пак ти си решаваш какво да правиш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на gummybear
    Може просто да е много объркан .. : (
    Изчакай още малко и ако няма сигнали знаеш какво да правиш.. просто няма смисъл да сте заедно

theo <333

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Шъ мъ прощаваш, но 5 месеца са адски малко време за възникване на толкова дълбоки чувства, че да се престраши да ти каже, че те обича.
    Явно те депресират кифленските теми в раздела как хлапетата си го повтарят сутрин, обед, следобед, вечер и нощем.
    Момчето ти може да има проблем с изразяването на чувствата или пък да излиза от сериозна връзка, приключила зле. Ако търсиш лесна победа, ОК, послушай мнозинството тук и го зарежи.
    Бих те посъветвала да се отдръпнеш, да не го търсиш известно време и да видиш резултата. А, да- и да прочетеш Любовна тактика.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Бих те посъветвала да се отдръпнеш, да не го търсиш известно време и да видиш резултата
    Да.
    Ако той повече не те потърси, то поне му се обади и си изяснете какво ще правите занапред.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Според мен му е нужно време на момчето и ти трябва да му го дадеш, ако не те потърси това фактически означава, че не си струва.Забавлявай се и остави нещата да се случат от самосебеси

Повече от фен Аватара на NoMore
    5 месеца са адски малко за да казваш на някой, че го обичаш И аз съм от хората на които им трябва време... това, че не те обича не означава, че не държи на теб. Както казаха по-горе остави малко нещата, да видиш дали ще те потърси. Тогава му мисли дали да го оставиш или не. Аз лично не виждам причина за раздяла!
    In a mad world , only the mad are sane...

Каквото и да решиш да правиш само не прибързвай.Помисли дали има причина да се държи на разстояние.Ако е бил наранен в миналото е много вероятно да го е страх отново да се допусне някое момиче до сърцето си.

Голям фен Аватара на magita
    еми явно човека знае какво е наистина любов и не е готов да казва насам натам, че обича някои. Не казвам, че ти не го обичаш, не те познавам, но все пак едва ли правиш разни разлики. Дай му време да те обикне не е казано, че трябва да те заобича в началото
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си