Такааа да започнем и двамата сме на 18 запознахме се преди един месец в един клуб. След няколко дена пак се засякохме в едно кафе чрез обща компания и наистина много ми хареса След няколко дена го намерих във фейсбук. Докато го мислих 1 седмица дали да му пиша се оказа, че е заминал на почивка с техните. Накрая му писах де. За късмет имаше от къде да влезе във фейс и ми отговори. Писахме си известно време и накрая ме покани да излезем като се пребере. И м/у друго си писахме някакви сладкодумни думички, че искаме да се видим, че мн сме си харесали той ме омайва и т.н.
Днес прекарахме цял ден заедно. Бяхме на кафе, разходихме се по плажа накрая седнахме в една градинка и от дума на дума пак почна да ми ги реди едни сладички. Че съм хубава, че съм имала много красиви очи, че имам много хубава усмивка... Целувахме, държахме се за ръце, гушкахме се, накрая ме изпрати до нас. Утре пак ще излизаме.
Многооооо съм радостна, но не мога да се отпусна, много бързо стигнахме до целувки прегръдки едно др. Искаше ми се да излезем повече да се опознаем по добре. Наистина много го харесвам, но преди толкова мн съм страдала заради мъже, че сега ми е трудно да се доверя толкова лесно.
Глупаво е да питам тук...но вие какво мислите? Искрен ли е? Да му се доверя ли? Не искам да страдам отново и то по бързата процедура. Седмица-Две и после да съжалявам.