- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една прощална и от мен.
най - големият пич.. човекът, който ме кефи най - много от форумаако е истина, че се пенсионираш наитина ще липсваш :S
Пълна изцепкаПървоначално написано от Mooo6no
Според мен може да си готин и да си живееш в истинския живот и без да "спираш" форумите.
Нещо като фразата "На щастливите хора не им трябва часовник" [; Но това не значи, че всеки глупец, който си махне часовника, ще стане щастлив.
Мнението ти ми прилича на напън на човек, който иска да се докаже като супер успял, израснал и т.н., а същевременно преди е бил зарибен по интернет и като цяло форумите и т.н. И си мисли, че като е спрял да ги посещава, много е дръпнал напред и т.н. А дали влизаш във форум не е фактор колко си успешен и готин в реалния живот.
Изобщо не пречи да си от "готините" (лол), и пак да посещаваш форуми. Както не е задължително да си балък без реален живот ако пишеш във форуми и т.н.
Ограничено е да разсъждаваш по тоя начин. Аз не съм убедена, че имаш много повече живот от юзърите тук, само защото не пишеш в темите.
Но всеки си има начин на мислене... За мен подобен на твоя е знак, че искаш непрекъснато да се доказваш и сам да се убеждаваш колко си готин, лепейки етикети и осъждайки действия, които така или иначе не могат да те определят като повече или по-малко "готин".
Това, че някой не пише във форуми не го прави по-висш от останалите.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Я чакай и аз да направя една тема, че ще напускам форума или, че ще отида по нужда?![]()
Омг. Като си решил да лефтваш, правиш го и т'ва е. Все едно си просиш някой да спре.
/ Съжалявам, ако изглеждам малко груба, но такива най - ги мразя. /
Всички ли сте злобни и отворени тук?
А твоето мнение, М., е написано все еднооо не се знаем кои сме. Но аз изобщо не съм говорил за себе си.![]()
А един човек може и да е много готин и да посещава форума на ТийнПроблем, но в такъв случай просто си губиш времето. Има далеч по-готини занимаания, които готините хора могат да правя. И има смисъл да се посещават някакви форуми със специализирана насоченост като Юридически, икономически, за коли, за фитнес, за колоездене, фотофорум и т.н., но тук говорим за тийн форум.![]()
уош <3.
REGGAE BOOM <3
Не мога да ти опиша колко нелепо звучи това изречение. Много бих искал да разбера какво е да си 'готин' ,но ме съмнява да ми дадеш разяснение.Има далеч по-готини занимаания, които готините хора могат да правя.
//
Не исках да спамя темата със заяждания ,тъй като wosh ми беше един от най-приятните потребители ,но това изявление граничи със слабоумие.
Как може да не знаеш какво правят "готините" хора ?!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ми аз не излизам от нас. Алкохол не съм близвал ,наркотиците са табу. Момичетата ме отбягват като чумав и нямам един познат ,с който да си правим ташака навънка.
За капак нито по кафета ,нито по клубове ходя. Какво остава за разни 'обществени събирания' ,където да седя и да гледам като пън в произволна точка на земята.
Ама то как иначе ,де - като кажа на някого ,че пиша в Тийна ,хората побягват ужасени.
Еми няма как тука сме прокажени и нямаме личен живот.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ако не ме лъже паметта,преди две години някъде,уош пак беше пуснал подобна тема.
Мдам.
Влизам в темата само да кажа, че няма нищо лошо да не излзизаш от вас и да си асоциален. Остава ти много време за да вършиш неща, които са ти приятни.
Всъщност, желанието за социални контакти ги приемам като зависимост към околните, в следствие на нужда , която те ни задоволяват .
И няма нищо лошо да не си зависим от тях.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Точно защото те познавам, пиша мнението си по този начин. Това не е първото ти такова мнение, а и съм забелязала че мислиш много полярно и ограничено. Едва ли не си на мнение, че форумът пречи на хората да са "готини". Но това изобщо не е така, защото това че има нърдове без социален живот, не значи, че абсолютно всички посещаващи форумите са такива. Както и като цяло да спреш форума, не значи че в живота ще станеш супер успял, социален, "готин" и т.н.Първоначално написано от Mooo6no
Като цяло това деление на "готини" и "неготини" е доста детинско, не мислиш ли? И ограничено, разбира се, както и доста незряло. За мен е и знак на ниско самочувствие, защото на един наистина готин пич не му пука към коя графа спада - той просто си живее живота и не изпитва нужда да категоризира, да обобщава, да дели хората, за да попадне в мечтаната "графа".
Да не говорим че твоята гледна точка си е твоя гледна точка, и тя в никакъв случай не е меродавна.
Да заявяваш толкова убедено от кое има смисъл и от кое не, е доста надуто. Ти не си последната инстанция, все пак. Никой от нас не е. Всеки човек намира смисъл в различни неща. На теб може да ти се струва тъпо и безсмислено (и "неготино", хах) да слушаш реге по цял ден и да мислиш над зелени теми докато си под влиянието на зелени в-ва, а на някои това да им харесва и да намират наслада, съответно и смисъл в него. Не си човекът, който да поставя оценки какво е готино да се прави и какво не.
Аз например намирам някакъв смисъл да пиша в тийнфоруми, и ако мога - да помагам с нещо. Някои хора може да ми се изсмеят. Аз пък не намирам смисъл в безцелното съществуване, но доста хора живеят по този начин и много им харесва, защото не са ангажирани с нищо и им харесва да са "вятърничави". Всеки си има някаква своя гледна точка и някакъв свой критерий за "готино" и "неготино".
Нелепо е който и да е от нас да твърди, че неговият начин на живот е най-смисленият, най-правилният и т.н. Казвам го във връзка с убеденото ти мнение, че няма смисъл от тийнфоруми, че готините хора не посещавали тийнфоруми и т.н. Извинявай, ама мислиш по калъп. И това че за теб нещо е готино, не значи че за всички останали е и че това е самата истина, която всички трябва да следват.
И така може да се говори по всяка тема. В крайна сметка твоята истина си е твоята истина и никой няма право да ти я оспорва. Чуждата истина е съвсем друго нещо. Когато започнем да налагаме обаче истините си, тогава става лошо [: И определено не е правилно да го правим.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Обяснявате се, като пут.ки.
Решението на уош си е съвсем правилно. Каквото е могъл да помогне на форума го е направил преди години. Сега и да иска (то няма причина да иска), няма да успее, по простата причина, че форомът е обречен на разруха, м дам.
А за спора ви: Tука никой не е прекаленo готин, така че можете да го джвакате. <3
Аз няма да пускам прощална тема, що'то не ме обичате, толкова, колкото аз ви обичам.![]()
Сладури.