- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с момиче
Здравейте.
Аз съм момче на 14 години(за 8 клас) и проблемът ми е следния.
В края на тази учебна година стршно харесах 1 момиче в училище я срещах редовни и като ходеше на училище чакаше 1 нейна приятелка и това беше незнам дали и тя ме е гледала по същия начин по който и аз.
Стана 14 юни и аз си казах утре ще я заговоря.Обаче на 15 я видях единствено в компанията на приятелки и не ми достигна смлеостта( не съм мног отворен сред момичета).
Та сега не знам какво да правя немога да я забравя а тя може би не ме познава и понеже догодина съм в друго училище може би ще я виждам рядко по улиците вероятно щото не живея в голям град.
И не знам какво да правя съвет да ми дадете ако може!
Р.С ако съм допуснал правописни грешки не ми се карайте а коментирайте по темата!
мерси предварително!
Ако има facebook,може да й пишеш или да накараш някой ваш общ познат да ви запознае.
Имам и го фб ама и там не моа се престраша да и пиша.![]()
Лол ама аре не ми тролвай в тематаПървоначално написано от mediumpimpin
Ми нищо не губиш.Първоначално написано от Loken
Какво толкова..
Ако я харесваш,трябва поне да се опиташ.
Ем а де ама не мога се престраша :ssПървоначално написано от cigarettekisses
Ти още не можеш да й пишеш,пък камо ли да излезеш с нея и да си прекарате времето заедно.Първоначално написано от Loken
- Опитай,момченце. Няма какво да губиш. Събери смелост и действай. От срама и притеснението файда няма.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Е как на живо бе пич аз не знам къде е във всеки един момент think!Първоначално написано от mediumpimpin
Еми не се престрашавай. Виж какво, такива пичове като теб са ми супер забавни. Хем искаш съвет, хем,като ти го дадем, казваш "Ааа,тоя не става,дайте друг."Първоначално написано от Loken
Или я заговаряш,или не- толкова е просто. Така че имаш два варианта- да я заговориш или лайв, или по фб (фб съкс) ,или да си останеш срамежлив и нищо да не изкараш от тая работа.
Повярвай ми, след първия опит е много по-лесно.
Късмет.
П.С Пф,големи съвети съм давал,бе,не ставам само за трол.
You'r the maNПървоначално написано от jeezloxxy
Еми да то като гледам от мен зависи и ще гледам в идните дни да се пробвам
мерси се пак за съветите
Ти май не знаеш какво искаш. Пиши и, и тя е човек.
Humans need fantasy to be human.
Кой ми, мале, топките отреза, та станах жена?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Дядо Коледа?Първоначално написано от Chacho
Yo been nasty,son?
дори фб е някакво начало(макар и тъпо) но пък от него може да последва нещо, за това давай
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Спами и бъди досаден.![]()
П.С В случай,че не схвана намека,не прави това,което ти казах.
Еми пиши и във вб. Момичетата не ядем хора. Какво толкова те е страх. Стига да не започваш със "Здрасти! Харесвам те!" Ще си добре. Толкова като те е страх дай, аз ще и пиша.Базик.
П.С. Момчета, никога не изтърсвайте на момиче, което харесвате, но не сте заедно "Обичам те!" по скайп или фб. Мислех, че това са отделни индивиди и с моя късмет съм случила на такъв екземпляр, но се оказа масаво.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????