.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

UGGs в Пловдив

Предполагам всички знаете ботушките UGG? Ако някой знае къде в Пловдив има такива, да сподели. Предпочитам да са ментета, понеже не бих дала 400-500 лв за ботуши.
    Всички ли сте злобни и отворени тук?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз имам... Не съм от Пловдив, но предполагам, че в някой по-голям магазин ще има...
    Но нз дали още в този сезон ще можеш да намериш ...
    Ако не, погледни в някой сайт

П.П... да знаеш, че дори през зимата ще и се сварят краката с тях ;д

Град
    Добрич
    дам, и аз съм търсила... и ги намерех в гранд мола във Варна миналата година и струваха точно.. 385 лева Прекрасна цена за твоите изисквания .. иначе има доста добри имитации, ако се интересуваш отивай по моловете

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    Сега като пуснат (може вече да са я пуснали не съм сигурна) новата колекция на Теранова предполагам че ще има миналата година бяха около 40 лв потърси и в Дейчмъна и там миналата година имаше мисля че бяха малко по-скъпи от тези в Теранова към 50-55 лв. дано съм помогнала

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Миналата година беше пълно с имитации по магазините.. тръгваш по главната и се оглеждаш по магазините за обувки.. мисля, че ще намериш
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Оф тия патъци и тази есен и зима ли ще ги гледам.. Съвет към момичетата които нямат правилна походка (ходят изкривено-навътре или навън) НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ТАКИВА.. същия съвет бих дала и на останалата част от момичетата..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

За Пловдив не знам,но майка ми си е взела от някакво магазинче във Варна лилави Uggs малко над глезена само за 15лв.,при това с подарък-плетена шапка в същия нюанс

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Оф тия патъци и тази есен и зима ли ще ги гледам.. Съвет към момичетата които нямат правилна походка (ходят изкривено-навътре или навън) НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ТАКИВА.. същия съвет бих дала и на останалата част от момичетата..
    Така е за съжаление. Моя десният крак е малко изкривен на вътре и ботушите заприличаха на нищо. Освен това се изкривиха и отпред Аз си ги бях взела от Deichman
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Град
    кАсПиЧаН
    еми аз по коледа си жзех едни супер яки ментета от десетолевката дето е нагоре от света петка. ...супер топли , мекички и удобни са , а и са ми с по меки подметки - оригиналните са със някакви страшно твърди!.. ..а и са за 20 лв!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си