- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- UGGs в Пловдив
Предполагам всички знаете ботушките UGG? Ако някой знае къде в Пловдив има такива, да сподели. Предпочитам да са ментета, понеже не бих дала 400-500 лв за ботуши.
Всички ли сте злобни и отворени тук?
Аз имам... Не съм от Пловдив, но предполагам, че в някой по-голям магазин ще има...
Но нз дали още в този сезон ще можеш да намериш ...
Ако не, погледни в някой сайт
П.П... да знаеш, че дори през зимата ще и се сварят краката с тях ;д
дам, и аз съм търсила... и ги намерех в гранд мола във Варна миналата година и струваха точно.. 385 леваПрекрасна цена за твоите изисквания
.. иначе има доста добри имитации, ако се интересуваш отивай по моловете
![]()
Сега като пуснат (може вече да са я пуснали не съм сигурна) новата колекция на Теранова предполагам че ще има миналата година бяха около 40 лв потърси и в Дейчмъна и там миналата година имаше мисля че бяха малко по-скъпи от тези в Теранова към 50-55 лв. дано съм помогнала![]()
Миналата година беше пълно с имитации по магазините.. тръгваш по главната и се оглеждаш по магазините за обувки.. мисля, че ще намериш![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Оф тия патъци и тази есен и зима ли ще ги гледам.. Съвет към момичетата които нямат правилна походка (ходят изкривено-навътре или навън) НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ТАКИВА.. същия съвет бих дала и на останалата част от момичетата..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
За Пловдив не знам,но майка ми си е взела от някакво магазинче във Варна лилави Uggs малко над глезена само за 15лв.,при това с подарък-плетена шапка в същия нюанс![]()
Така е за съжаление. Моя десният крак е малко изкривен на вътре и ботушите заприличаха на нищо. Освен това се изкривиха и отпредПървоначално написано от FuckingFreak
Аз си ги бях взела от Deichman
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
еми аз по коледа си жзех едни супер яки ментета от десетолевката дето е нагоре от света петка....супер топли , мекички и удобни са , а и са ми с по меки подметки - оригиналните са със някакви страшно твърди!..
..а и са за 20 лв!
![]()
![]()