.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

дали съм права?

Преди 3 години имах куче, което много обичах, но то почина от старост... беше ми ужасно гадно и исках да запълня оставената празнина.. през тези 3 години постоянно молех нашите да ми вземат куче... и чак сега ми позволиха... толкова добре ми стана. Но кученцето е мъничко и иска много грижи...
    И така приятелите ми първо ми стискаха палци за кученцето.. но сега, когато го получих те са недоволни, че не излизам.. а аз няма как да изляза, защото ако не го гледам и науча на най-прости навици, ще го изхвърлят или продадат.. това беше уговорката с нашите преди да ми го вземат...
    И сега.. те не искат да разберат какво е това кученце за мен и колко е важно.. какво да направя.. обясних им положението, но те продължават... ;(

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Замисли се що за приятели имаш...щом за нещо принципно елементарно се цупят какво ли ще стане ако спреш да им угаждаш и заради някое гадже.И него ли ще искат да зарежеш
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Просто приятелите ти правят фасони, за да можеш да излизаш с тях, а не да седиш у вас с кучето. Не е кой знае какъв проблем това

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Като толкова искат да се виждате - да дойдат у вас.
    Не,сериозно. Наистина какви са тия приятели,които за най-малкото се сърдят.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

или ти излез с приятелите си и вземи кученцето или те да дойдат увас
    Rikity-сестричка

Фен Аватара на alzheimer
    Град
    In the middle of nowhere a.k.a Бургас
    Цитирай Първоначално написано от mechetyy
    или ти излез с приятелите си и вземи кученцето или те да дойдат увас
    Проблемът е решен!

Цитирай Първоначално написано от XaMcTePKa
    Замисли се що за приятели имаш...щом за нещо принципно елементарно се цупят какво ли ще стане ако спреш да им угаждаш и заради някое гадже.И него ли ще искат да зарежеш

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    А не се ли замисляте, че кученцето може да няма три месеца и следователно трета ваксина, за да може да излиза.
    Авторке, явно наистина искаш кученцето.. затова просто и ясно обясни на "приятелите" ти колко е важно за теб да научиш кучето на хигиенни навици например, защото иначе родителите ти ще го продадат или дадат на някой друг.

Айде, пожелавам ти успех.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Ау, ужас, и аз бях така с моето. Започнаха едни натяквания от сорта на "Кучето ти по-важно ли е за теб от нас???" и ако решиш да комбинираш излизането с тях и разходката с кучето, те няма да се покажат. Факт. Обясни им това, което каза на нас, и ако не проявят разбиране и пак замрънкат, продължавай да си се грижиш за кучето, те после отминават тея неща. А, и се поогледай за нови хора около себе си

Град
    Пловдив
    пффф... омръзнало ми е от обсебващи приятели ... мама му стара, 1 седмица да не им се обадиш и ... свършил света ....
    гледай си кученцето, мила, пък ако са ти истински приятели, ще разберат,че в момента ти имаш да правиш по- важно нещо от това да се мотаеш с тях
    Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.

Благодаря на всички, които отговориха ^^

Мега фен Аватара на gummybear
    Обясни им ,че имаш много грижи с кучето .. и за известно време не може да излизаш толкова често : ) УСПЕХ! :P

theo <333

Заеби приятелите Кучето е най-добрия приятел на човека
    Пиках на химна!!!

Кучето е единственото същество, което може да обича повече теб от себе си

Относно твоите другари.. много обсебващи хора. Кажи им да се успокоят малко. Все пак ти си имаш личен живот и щом кучето е важно за теб, значи ще е важно и за тях, след като са ти толкова добри приятели.
    Life isn't about waiting for the storm to pass.. It's about learning to dance in the rain!!
    I learned the three words that describe life:
    IT GOES ON

момиче!

Град
    Beyond the Sea
    Много са прави хората, като ти казват, че приятелите са ти супер обсебващи. Гледай си сладуркото и не им обръщай внимание. От личен опит знам, че има и по-важни неща от капризни цупливи приятели.
    Can I steal your mind for a while?
    Can I stop your heart for a while?
    Can I freeze your soul and your time?
    http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си