.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Вярно ли е според вас

вярно ли е според вас че витам ц намалявал цикалът
    Rikity-сестричка

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Вярно е, да, но не е желателно да го пиеш. Или ако го правиш - не прекалявай!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не мисля. Аз съм го пробвала,но честно казано не виждам кой знае какъв ефект.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Вярно е.
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Да, за сметка на това като ми дойде имах ужасни болки и течеше като река. .

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Да има ефект ( казвам го от опит, и то скорошен ), но другият месец е олеле майко ( яко течение, съсиреци, болка и тн. гадории ).

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Витамин С спомага за кръвосъсирването и подсилването на кръвоносните стени,но той не е сигурен метод.При някои може да подейства,а при други не.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Да има ефект ( казвам го от опит, и то скорошен ), но другият месец е олеле майко ( яко течение, съсиреци, болка и тн. гадории ).
    Да и аз като го пиех бях така.И затова престанах.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Вярно ли е според вас

Цитирай Първоначално написано от mechetyy
    НЕ! НЕ Е ВЯРНО!

Аскорбиновата киселина /вит Ц/ има за едно от действията си да стабилизира, уплътнява капилярите.

Това с думи прости означава, че вместо да изтече навън от вас, това което е за изхвърляне - отпадните продукти, разградните такива, токсичните - те просто се задържат ВЪТРЕ ВЪВ ВАС, понеже "каналчето" за изтичане е било силом и механично запушено от кристалчето "витамин Ц".

Ако някоя не схваща: ще дам една просташка аналогия за да разберат най-накрая и псевдо-интелектуалните пикли, и по-нормалните чалга-фенки: да гълтате свръх дози витамин "Ц" , само за да не ви "тече" на морето е равнозначно на това да си напъхате запушалка в дупетата точно за да не "пръцкате" за седмицата-две на морето, "щото е срамно"!

Резултатът от приема на свръх-дози вит."Ц" и от пъхането на запушалка в задниците ви - е ЕДИН И СЪЩ ЗА ВАШИЯТ ОРГАНИЗЪМ!
    Ендогена интоксикация се казва, само дето по първият механизъм няма толкова рязко изразен драматичен незабавен ефект. Точно обаче поради пролонгираният ефект - се отключват механизми с далечни следствия.

Фен Аватара на alzheimer
    Град
    In the middle of nowhere a.k.a Бургас
    За мен е вярно. Попринцип пия винатмин C всяка сутрин със закуската си. Течението ми е адски малко. Но незнам, на всеки може да действа различно.

И на мене ми помага.
    Wiz Khalifa
    Ke$ha
    Taylor Momsen
    (h) ;;

* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !

Град
    испания и българия

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от mechetyy
    НЕ! НЕ Е ВЯРНО!

Аскорбиновата киселина /вит Ц/ има за едно от действията си да стабилизира, уплътнява капилярите.

Това с думи прости означава, че вместо да изтече навън от вас, това което е за изхвърляне - отпадните продукти, разградните такива, токсичните - те просто се задържат ВЪТРЕ ВЪВ ВАС, понеже "каналчето" за изтичане е било силом и механично запушено от кристалчето "витамин Ц".

Ако някоя не схваща: ще дам една просташка аналогия за да разберат най-накрая и псевдо-интелектуалните пикли, и по-нормалните чалга-фенки: да гълтате свръх дози витамин "Ц" , само за да не ви "тече" на морето е равнозначно на това да си напъхате запушалка в дупетата точно за да не "пръцкате" за седмицата-две на морето, "щото е срамно"!

Резултатът от приема на свръх-дози вит."Ц" и от пъхането на запушалка в задниците ви - е ЕДИН И СЪЩ ЗА ВАШИЯТ ОРГАНИЗЪМ!
    Ендогена интоксикация се казва, само дето по първият механизъм няма толкова рязко изразен драматичен незабавен ефект. Точно обаче поради пролонгираният ефект - се отключват механизми с далечни следствия.

абе ти да не си момиче че се бъркаш в женски работи помага но полсеси брадъъъъъ пробваи с противозачатачни и те помагат
    luda mlada ve4eno v beli se zabrkva no vinagi ka6ite opravq otdadena na prqteli

Guest

Цитирай Първоначално написано от seksbaby

абе ти да не си момиче че се бъркаш в женски работи помага но полсеси брадъъъъъ пробваи с противозачатачни и те помагат
    ъ.. това беше доста ТЪПО изказване. Освен, че си неграмотна, нямаш си никаква представа за какво става дума. Какви противозачатъчни те гонят?! Те нито намаляват, нито спират менструацията. По-скоро я регулират.
    А и това, което каза batkodoki си беше абсолютно вярно, а ти или си някоя 12годишна "компетентна" кифла, или имаш нужда да присъстваш на повече часове по биология. Ужас..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    seksbaby човекът,доколкото знам е лекар,лигла...

А по-добре ли е ако се пие сок от лимон с вода и захар например,аз отдавна спрях да пия витамини и каквото и да е по време на цикъл,но то пък е сок и то разреден,не е ли по-малко вредно?
    Шофирай разумно - стигни жив!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin
    Питаи Личния си лекар относно цикАлА
    Куцо, Кьораво, Сакато, не е ли цикЪла??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си