- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Вярно ли е според вас
вярно ли е според вас че витам ц намалявал цикалът
Rikity-сестричка
Вярно е, да, но не е желателно да го пиеш. Или ако го правиш - не прекалявай!
Не мисля. Аз съм го пробвала,но честно казано не виждам кой знае какъв ефект.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да, за сметка на това като ми дойде имах ужасни болки и течеше като река..
Да има ефект ( казвам го от опит, и то скорошен ), но другият месец е олеле майко ( яко течение, съсиреци, болка и тн. гадории ).
НЕ! НЕ Е ВЯРНО!Първоначално написано от mechetyy
Аскорбиновата киселина /вит Ц/ има за едно от действията си да стабилизира, уплътнява капилярите.
Това с думи прости означава, че вместо да изтече навън от вас, това което е за изхвърляне - отпадните продукти, разградните такива, токсичните - те просто се задържат ВЪТРЕ ВЪВ ВАС, понеже "каналчето" за изтичане е било силом и механично запушено от кристалчето "витамин Ц".
Ако някоя не схваща: ще дам една просташка аналогия за да разберат най-накрая и псевдо-интелектуалните пикли, и по-нормалните чалга-фенки: да гълтате свръх дози витамин "Ц" , само за да не ви "тече" на морето е равнозначно на това да си напъхате запушалка в дупетата точно за да не "пръцкате" за седмицата-две на морето, "щото е срамно"!
Резултатът от приема на свръх-дози вит."Ц" и от пъхането на запушалка в задниците ви - е ЕДИН И СЪЩ ЗА ВАШИЯТ ОРГАНИЗЪМ!
Ендогена интоксикация се казва, само дето по първият механизъм няма толкова рязко изразен драматичен незабавен ефект. Точно обаче поради пролонгираният ефект - се отключват механизми с далечни следствия.
За мен е вярно. Попринцип пия винатмин C всяка сутрин със закуската си. Течението ми е адски малко. Но незнам, на всеки може да действа различно.
И на мене ми помага.
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Първоначално написано от batkodoki
абе ти да не си момиче че се бъркаш в женски работи![]()
![]()
![]()
помага но полсеси брадъъъъъ пробваи с противозачатачни и те помагат
luda mlada ve4eno v beli se zabrkva no vinagi ka6ite opravq otdadena na prqteli
ъ.. това беше доста ТЪПО изказване. Освен, че си неграмотна, нямаш си никаква представа за какво става дума. Какви противозачатъчни те гонят?! Те нито намаляват, нито спират менструацията. По-скоро я регулират.Първоначално написано от seksbaby
А и това, което каза batkodoki си беше абсолютно вярно, а ти или си някоя 12годишна "компетентна" кифла, или имаш нужда да присъстваш на повече часове по биология. Ужас..![]()
seksbaby човекът,доколкото знам е лекар,лигла...![]()
А по-добре ли е ако се пие сок от лимон с вода и захар например,аз отдавна спрях да пия витамини и каквото и да е по време на цикъл,но то пък е сок и то разреден,не е ли по-малко вредно?
Шофирай разумно - стигни жив!
Куцо, Кьораво, Сакато, не е ли цикЪла??Първоначално написано от NailGunAssasin
![]()