Абе искам да попитам зашо повечето момичета не са съгласни да го правят анално? Много боли?
MUSIC IS MY LIFE!!!
FUCK THE REST!!!
Не знам,ама на мене ми е много яко кат им го набия!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
ем става не боли зависи от момчето
Rikity-сестричка
А ти сигурно можеш?Първоначално написано от bEbsI
С повечето момичета,с които съм говорила, точно там е бил проблемът. Най - често прекалено настояване от страна на момчето. Това тотално отказва. Първо може да покажете на приятелката си информация за аналния секс и да я успокойте,че ще бъдете внимателни и т.н .. още куп неща иначе - няма как да се получи.
Отностно въпроса ти - в моята връзка аз изявих желание да пробваме,защото е дългогодишна - беше като вид разнообразие.
Не бих дала отзад. Поне не сега. След време бих помислила, но едва ли ще правя анален секс редовно. Самата идея не ми допада.
*сън*
Харесва ми. Доста пъти съм проявявала сама желание за анален секс. Досега никога не ме е боляло.
Обичам те.
И аз така.Първоначално написано от fenkaaa
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За сега нямам намерение да си давам дупето! Може и да го направя,но няма да е скоро, пък и не разбирам какво удоволствие може да достави това?!![]()
maDamn
Първоначално написано от granger
Ами като си дадеш дупето на някой ,който наистина знае какво прави ,ще разбереш какво удоволствие може да има))
Маци и аз бях така с моя приятел когато още се запознахме преди 2 години,той много искаше отзад,а аз не бях пробвала и се дърпах много.Но един ден след поредния ми отказ си говорихме доста за това и той ми каза че на предната си приятелка с която е бил 3г,и е изневерил заради това и то само веднъж(карал я е мн пъти и тя се му е отказвала).Аз като го чух това ми стана мн тъпо,как мъж може да изневери на приятелката си зарад тая глупост,и тогава доста ми падна в очите.Но след време осъзнах(след 1 седмица някаде) че по - добре аз да му дам от колкото да търси други.И да ви кажа първия път още ми хареса,може би защото ползвахме овлажнител и добре обработи ,,мястото ,,и до ден днешен си го правим и все ми е хубаво.Така че който не е пробвал да пробва и да види че не е толкоз страшно,понякога отказването на такова нещо кара хората да си го намерят от друг,просто да си начешат крастата както се вика.Аз никога не бих направила така,но много мъже съм сигорна че биха изневерили за такива нещаПървоначално написано от bEbsI
ГоркичкиятПървоначално написано от kiki1991
Трябвало да изневери (съвсем против волята си), заради отказа на момиче да й п*рят дупето. И сега дай да му пуснеш, че да не преживява тези страдания отново
Да ти кажа не много, ами никой мъж няма да направи такива неща, така правят п*тьовците
М що пък... кой е казал, че момче трябва да ви го ... анално ;ддд ... Плюс тва там имате ерогенна зонаЯко ще ви е, а ?
Аз задника си не давам ;xxКойто и да го иска... няма да си го дам
![]()
Относно първото - не мисля, че ще ми е яко. Има полу-педерастчета, които карат момичета да ги чукат с колани, само и само да не признаят, че обичат смока повече от пещеричката. Не смятам, че ще ми е яко да съм един от тях, мерси.Първоначално написано от dream1707
И за второто не съм съгласен.. Казвате не, дрън дрън, но ако сте с човек, когото НАИСТИНА обичате и знае как да поиска, ще му дадете. Дори да е само веднъж - ще е факт. Няма смисъл от преструвки и фалшиви самочувствия.
Казах го малко несериозно това първото ... И за мен е странно ;дд
Иначе относно второто, имах предвид сега... За след време... не знам, когато съм в по-сериозна връзка, да, може би... Иначе за сега хич не съм заинтересувана от това... Не знам, струва ми се даже гадно о.О ...
Не виждам нищо против аналния секс..Чувството е уникално и ако момчето наистина знае какво прави,няма да ви боли изобщо.Редовно си му давам дупето,даже само си го поисквам :P