Цитирай Първоначално написано от bEbsI
С повечето момичета,с които съм говорила, точно там е бил проблемът. Най - често прекалено настояване от страна на момчето. Това тотално отказва. Първо може да покажете на приятелката си информация за аналния секс и да я успокойте,че ще бъдете внимателни и т.н .. още куп неща иначе - няма как да се получи.
Отностно въпроса ти - в моята връзка аз изявих желание да пробваме,защото е дългогодишна - беше като вид разнообразие.
Маци и аз бях така с моя приятел когато още се запознахме преди 2 години,той много искаше отзад,а аз не бях пробвала и се дърпах много.Но един ден след поредния ми отказ си говорихме доста за това и той ми каза че на предната си приятелка с която е бил 3г,и е изневерил заради това и то само веднъж(карал я е мн пъти и тя се му е отказвала).Аз като го чух това ми стана мн тъпо,как мъж може да изневери на приятелката си зарад тая глупост,и тогава доста ми падна в очите.Но след време осъзнах(след 1 седмица някаде) че по - добре аз да му дам от колкото да търси други.И да ви кажа първия път още ми хареса,може би защото ползвахме овлажнител и добре обработи ,,мястото ,,и до ден днешен си го правим и все ми е хубаво.Така че който не е пробвал да пробва и да види че не е толкоз страшно,понякога отказването на такова нещо кара хората да си го намерят от друг,просто да си начешат крастата както се вика.Аз никога не бих направила така,но много мъже съм сигорна че биха изневерили за такива неща