Изпускането става само ако приятеля ти е нескопосан, необразован и некадърен глупак. Ако не пада в тази категория го изключи като възможност.Първоначално написано от buzzzz
Или, ако си минала без клизма.Първоначално написано от Eclipsercho
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тц. Клизмата не е задължителна. Ректумът не е пълен нон стоп. Номерът е да имаш редовна дефекация, а не в седмицата веднъж.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Това щях да кажа, но преди това си лъсках бронята, подготвяйки се за орди от противници на реални факти, които не се припокриват с техните представи.Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Може и да сте прави, не знам. Аз не правя анален.
Един приятел гей твърдеше, че абсолютно винаги си прави и оттам съдя.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако някой някога ме накара - ще се съглася само ако и той ми разреши да му мушна нещо грамадно там. Не виждам разлика.
kiki1991, изключително ме впечатли историята тиТва е ужасно... да му разрешиш, защото разбираш ли, той изневериил. Пфу, как въобще можеш да живееш с такъв човек. Той скоро и в окото ще иска да го сложи, и ти кво, ще дадеш ли?
Ти секс правиш ли?Първоначално написано от Moderatorius
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Явно не ме разбра,аз тогава не мислех за дали ще ми изневери и т.н.,пък и той ми каза че тогава когат го е напраил е искал само да пробва,и затова го е напраил 1 път.Аз му дадох щот искам мъжа до мен да не му липсва нищо,защото на един човек като му липсва нещо ще си го намери от друга рано или късно.Аз знаех тогава че няма да имаме проблеми ако не му дам,но просто така реших,и не съжалявам защото ми хареса.Има много мъже който изневеряват просто ей така за разнообразие,за кеф,и още 100 неща,така че от мъж човак може да очаква всичко.А само да питам понеже чета доста неща..що ва е страх толкоз от аналния секс?Първоначално написано от Moderatorius
Oтносно аналния секс...обичам да го правя. За мен това е по-възбуждащата част от креватната гимнастика... хе хе хе![]()
В началото беше убийствена болка ама вече е голям кеф. Предполагам се свиква... Напрау къртии
One Day your life will flash before your eyes
Make Sure it's worth watching!
Пробвала съм около 10 пъти,и всеки път беше .. ужасно...Първоначално написано от SisiStrange
И аз не искам повече![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Аналния секс е страхотен![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
абе хора не ви ли е страх да не направите някой гаф... приятелка на една от моите приятелки спи с доста по-възрастен от нея, но това е друг въпрос и я.. отзад, но един път направо си е отишла по голяма нужда на чаршафа.. аз ако съм ще умра от срам и ако не си тръгна та на.. от такива неща не ви ли е страх... аз не мисля, че бих дала, но и аз съм на мнение, че ако обичаш някого много ще му дадеш.. а колкйото до една история в по предните страници.. някой ще ми каже така и ще си го пратя направо да си ходи при тия дето си дават дупетата
![]()