.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Незнам как да се държа пред момиче

След около 2 седмици (за рд на едно момче) съм поканен на рождения му ден. И ще прави парти(мн хора, пиачка и силна музика)... Но като се сетя че ще има красиви момичета и направо се вдървявам.. незнам какво да правя. буквално изключвам всякъкви реакции... абе с 2 думи личи си от 1км че съм притеснен адски.. някой имал ли е такъв проблем и как да си го разреша?

Супер фен Аватара на elysunny
    НЕ ЗНАМ !
    всякАкви

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    ПиЯчка.
    И като заговорихме за това,ако е такъв купона, за какъвто си мисля,към края на вечерта и "I like your boobies" да кажеш на някоя,пак ще спечелиш.

Супер фен
    Братле понежи се тежък случай ще ти дам следния съвет. Напиваш се, ама не свинската. Отиваш при първата мадама която си харесаш и я целуваш.

Възможно е да си отнесеш 1 ритник в орехчетата. Шансовете са около 50 на 50.

Ако не изпълниш горното шансовете са ти 0 към 100% да те орежат като вкусен колбас

Дано съм помогнал

Фен Аватара на alzheimer
    Град
    In the middle of nowhere a.k.a Бургас
    Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy
    ПиЯчка.
    И като заговорихме за това,ако е такъв купона, за какъвто си мисля,към края на вечерта и "I like your boobies" да кажеш на някоя,пак ще спечелиш.
    ^Пхах. Застреля ме!

Иначе по темата..Ами незнам.. Ако имаш приятели там, мотай се с тях. Ако те заговори момиче се дръж естествено. Просто бъди себе си, колкото и тъпо да звучи. Няма от какво да се притесняваш, даже можеш да си кажеш, че се притесняваш от момичета. Поне така ще те разберат ии незнам..ледът все някога ще се разчупи..

Супер фен Аватара на LeprikonA
    пиеш, то от там много неща следват
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^ Мхм. Драйфането и дебилските изпълнения, които отблъскват повечето момичета са едни от нещата, които следват от там...

Ай няма да ви чета морал. Оправяйте се там както си знайте ;D

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Забавляваш се. Отпускаш се и не мислиш как ще те възприемат момичетата. Т.е. ,колкото и клиширано да е, БЪДИ СЕБЕ СИ.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

"АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА! Колко си задръстен, ужасен и сдухан! АХАХАХАХА!!"
    Т'ва очакваш да ти кажат хората, ако разберат, че се притесняваш, нали?
    Зат'ва се притесняваш. Че ще разберат, че се притесняваш. Фактически ти се притесняваш, защото се притесняваш да не разберат, че се притесняваш. Тоест! се притесняваш два пъти повече, защото се притесняваш да не разберат, че се притесняваш. А забравяш всъщност за какво се притесняваш. И как ще си разрешиш проблема, като си забравил за какво се притесняваш всъщност? А? Няма как. Зат'ва спри да се притесняваш, че ще разберат, че се притесняваш, и се съсредоточи върху реалната причина за притеснението ти.

И все пак погледни от добрата страна. По-добре да се вдървяваш пред готини момичета, отколкото да го вдървяваш в тЕхно присъствие.

Град
    Лом - София
    Да бате аз го имам този проблем без да го крия и има решение.
    Вкарай 2 уискита по 50мл на екс през 10 мин и след половин час си номер едно ;]
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg

Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава :P

Цитирай Първоначално написано от icetoo0
    Ауу, ебати добрият трик, брато! Супер готиния си. И зат'ва ли си с тоя шеметен поглед на аватара до готината мацка? Така ли успя да я навиеш да се снимате? Кат' беше на кирка вече и събра смелост да я заговориш? Мнооооооооооооооооол си як, братле, супер-мега-гига-турбо готиния гъзар си! Евала!

Така не разрешаваш проблема с ниското самочувствие и комплекса си за малоценност. Само ставаш смешен и жалък. После се чувстваш като парцал и не искаш да знаеш к'во си говорил и правил.

Авторе, не слушай такива съвети, моля ти се.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Ауу, ебати добрият трик, брато! Супер готиния си. И зат'ва ли си с тоя шеметен поглед на аватара до готината мацка? Така ли успя да я навиеш да се снимате? Кат' беше на кирка вече и събра смелост да я заговориш? Мнооооооооооооооооол си як, братле, супер-мега-гига-турбо готиния гъзар си! Евала!

Така не разрешаваш проблема с ниското самочувствие и комплекса си за малоценност. Само ставаш смешен и жалък. После се чувстваш като парцал и не искаш да знаеш к'во си говорил и правил.

Това е коментарът.

Супер фен Аватара на elysunny
    абе Ице ти си няква природна грешка сериозно
    Авторе наистина не го сслушай тоя и всички смешници като него

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    подкрепям TheNewReligion
    ако ще се напиваш и да правиш цирк, въобще не отивай...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Абре,Ице,като те гледам,си от Лом........................................

МУСТАФА!
    ЕЙ!
    ЕЙ МУСТАФА!!
    ПОЗНАВАШ ЛИ МУСТАФА!!!

Град
    Лом - София
    Но вие наистина ли си мислите че ме боли за вашите коментари и мнения ???? Нали гаджето си ме обича а вас като няма кой ви пишете тука дреме ми хахахха

Град
    Лом - София
    [quote="jeezloxxy"]

И кво като съм от Лом Виж си твоя коментар и тогава ми говори ти си го написъл преди мен даже

Град
    Лом - София

Приятел иди си набий една чекия на мацката на аватара ми и си мечтай за такава С какъвто и поглед да съм АЗ съм с НЕЯ а НЕ ТИ ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Кефите ме пхахахахах НЕЩО СТЕ САД

Повече от фен Аватара на Loken
    Град
    Скоро и във вашият град !!
    "АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА! Колко си задръстен, ужасен и сдухан! АХАХАХАХА!!"
    Т'ва очакваш да ти кажат хората, ако разберат, че се притесняваш, нали?
    Зат'ва се притесняваш. Че ще разберат, че се притесняваш. Фактически ти се притесняваш, защото се притесняваш да не разберат, че се притесняваш. Тоест! се притесняваш два пъти повече, защото се притесняваш да не разберат, че се притесняваш. А забравяш всъщност за какво се притесняваш. И как ще си разрешиш проблема, като си забравил за какво се притесняваш всъщност? А? Няма как. Зат'ва спри да се притесняваш, че ще разберат, че се притесняваш, и се съсредоточи върху реалната причина за притеснението ти.

И все пак погледни от добрата страна. По-добре да се вдървяваш пред готини момичета, отколкото да го вдървяваш в тЕхно присъствие.
    Ааааа толкова сложен пост досега не бях чел

Мега фен Аватара на gummybear
    Оправи си правописа .. просто се дръж естествено ,иначе изглежда много тъпо да се правиш на някой ,който не си

theo <333

присади си топки
    Пиках на химна!!!

Голям фен Аватара на FantaMen
    Това ти е най-голямата грешка....Мислиш че с момичетата трябва да се държиш по различен начин от нормалният за теб...А това изобщо не е така...Има момчета който си мислят че като научат 5-6 фрази наизуст и хоп ще си хванат момиче.НЕ СТАВА ТАКА!Бъди такъв какъвто можеш...а не какъвто си?! Ако можеш да си романтичен бъди романтичен..ако искаш бъди Брад Пит ...Стига да можеш...Първо помисли какво ще кажеш и тогава го кажи...Доста е важно първото впечатление за това постарай се да е добро... Никой не се учи как да се държи с момичетата...Всички се раждат научени..но просто всеки има свой подход Това че 1 2 или 5 момичета няма да те харесат не значи че е нещо в теб..Може би просто не си срещнал подходящата
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Чак след две седмици тоя купон, а ти отсега мислиш как да се държиш? За първи път ли ти се случва такова нещо?

Целта ти трябва да е социализация. Да се запознаеш с всички, момчета и момичета. Да водиш разговори, да танцуваш с всички, а не да седиш закътан в някой ъгъл. Така, като те видят, че си готин, ще те викат и на други купони вбъдеще. Слагаш си хубави дрехи, психически се настройваш преди това за купон. Може и да пийнеш малко докато си там, за да ти се качи още настроението.

След време всичките тия неща ще ти идват от самосебе си, няма да трябва да мислиш за това как да се държиш, чак ме изненада с тоя въпрос.

Щом задаваш такива малоумни въпроси, значи въобще не знаеш за кво става дума. И все пак, ако си харесаш някоя, най-малкото което можеш да направиш е след като си се запознал с нея да и искаш телефона да излезете някой път.

На колко си години?
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Забавляваш се. Отпускаш се и не мислиш как ще те възприемат момичетата. Т.е. ,колкото и клиширано да е, БЪДИ СЕБЕ СИ.
    И аз така мисля!Тва за напиването е тъпо!Вярно може да проработи,но не може всеки път като говориш с момиче да си пиян!!!
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

[quote="icetoo0"]
    Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy

И кво като съм от Лом Виж си твоя коментар и тогава ми говори ти си го написъл преди мен даже
    НаписАл.
    Май-май тия от Лом не се славят с умението си да пишат правилно,а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си