.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Няколко въпроса, които може би не интересуват само мен.

Ако може да ми дадете мнения/съвети/препоръки и т.н. за следните ме интересуващи теми да ги наречем... За да правя 3 теми ще напиша всичко тук!

1) Цвят на косата. Значи, като бях малък бях доста, наистина доста рус и започна с годините да ми потъмнява косата. Интересно лятото, ако седя много време на слънце, (например на море доста дни) доста бързо изсветлява и дори може да стане от онази почти бяло русата... Зимата става пак някаква кестенява ! ;( Та, така, има ли някакъв метод или нещо такова да може да се изсветли по естествен начин (не с боядисване) и да е в рус тон през цялата година? В смисъл мисля че имам... потенциала да го наречем да стане!

2)Цветът на очите. Принципно са светло кафяви, но интересно като стана сутрин са зеленикави! Може ли по някакъв начин да се изсветлят за постоянно?

3) Височина. Роднините ми и по майчина и по бащина линия не са много високи (по-висок съм и от двамата). Не знам със сигурност колко съм в момента, но мисля около 175-180... Искам, ако е възможно да стигна почти два метра или направо два, постепенно разбира се! Чувал съм и мисля че баскетбол, волейбол и с висене по лостове се постигат резултати. Така ли е?

Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    1) Можеш... чувала съм за метод с кислородна вода, но не ти го препоръчвам.
    2) Не.
    3) Ако тренираш баскетбол, волейбол и тн... да, но зависи от годините. Ако си на 13 - 14 , може и да успееш...
    Иначе генът си е ген, не може да го промениш.

1) Без да си гориш косата няма как да стане. Освен ако си я оставяш по-дълга я скъси да ти се изсветлява от слънцето.
    2) Явно си с променливи очи. Няма как да ги изсветлиш, а и не виждам защо. Има операции за смяна на цвета на очите. Отлепя се горния слой на окото и се слага някакво парче отгоре ретината с всета, който искаш да ти е окото, но не ти го препоръчвам.
    *Много пари
    *Стой грозно и нереално
    *Можеш да си увредиш зрението
    3) Радвай се на тази си височина. Пък като искаш да станеш толкова висок се запиши на баскетбол, волейбол или мисля че и плуването помагаше.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Супер фен Аватара на HolyShit
    За очите има начин,много опасин начин и правен само 3 пъти в историята на Земята от 4,5 милярда години,а той е да ти се направи нещо като татуеровка на зениците,нито знам колко струва,100% е много рисковано и не знам къде ли ще търсиш..

Благодаря за отговорите! А по въпроса за косата, може ли да поне да я запазя възможно най-светла за дълго време? Иии да ще се радвам на още мнения по темата.

Голям фен Аватара на joannalof
    Това е точно за косата -
    слагаш мед и вода,добавяш канела или зехтин и си мажеш косата .стоиш няколко часа и ще има ефект!!! меда помага за изсветляването!
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Това е точно за косата -
    слагаш мед и вода,добавяш канела или зехтин и си мажеш косата .стоиш няколко часа и ще има ефект!!! меда помага за изсветляването!
    Благодаря! А какви количества от тези съставки трябва да ползвам и на слънце ли трябва да стоя?

Да попитам и какво мислите за тази рецепта:

"Домашен лосион за изсветляване на косата

4-5 лъжици чай от лайка
    Сока на 1 лимон

4-5 лъжици чай от лайка се запарват в литър вряла вода. Полученият чай се прецежда и към него се добавя сока на 1 изцеден лимон. След измиване с шампоан косата се изплаква с готовия лосион без да се отмива."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си