- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не съм точно тийн но нищо. Абе за момиченце говорим.
Здрасти. Тука ще пиша, нищо че съм на бая повече годинки от тийновете. След поредната ми дълга и изтощителна връзка в която вложих чувства и оная ПАК се оказа СКАПАНА к......окошка, се намирам в нова ситуация. Абе става въпрос за ново момиченце което без да иска се появи в живота ми точно когато трябва да забравям старото и вече се получи, но сега пък новото ми е в главата. Ето набързо ситуацията и до къде съм стигнал:
В началото ми говореше за друго момчета и чакаше да и пиша аз.
От известно време все тя ми пише, тя ми звъни, тя ме търси и ме чака сутрин или вечер, не ми е говорила за момчета от много време. Дори възможността да станем най-добри приятели е отхвърлена ! Та както казвам аз - май си ме е харесала ! И аз нея де. Не искам съвет как да и предложа. Между другото не е лоша идея и това да кажете де, как да и предложа, да чуем различни мненияНо основното е... според вас как да забавя нещата? Да останем на сегашното положение известно време защото не знам дали го правя от яд по бишвата или не... искам да изчакам вместо да и разбия сърцето ако вземе да се влюби в мен, както аз не искам да си разбивам сърцето ако се влюбя.
Кажи, и че сега излизаш от сериозна връзка и още имаш чувства към бифшата си, че ти трябва време и нямаш желание да я нараниш.
Точно това, което на нас казваш. Хубаво е да си вземеш малко почивка.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Брато това не става щото нямам чувства към бившата, по-скоро бих и пръснал главата ако я видя. Просто не знам дали заради тая ярост, че ми прецака 1 година от живота така го правя това нещо или не. В действителност новата мацка ми харесва, дори почнах да мисля за нея по няколко пъти на ден... не е на хубаво работата....
Излезте и просто бъди искрен с нея. Обясни й положението, в което се намираш, и че предпочиташ да изчакаш, за да изясниш сам чувствата си.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Обратното на любов не е омраза, а безразличие.
Поговори с новото момиче, кажи й как стоят нещата, пък после ще мислиш как да й "предлагаш". Може отдавна вече да не си "тийн", но поведението ти е като на малко момченце.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Бъди готов, след като й кажеш, че не искаш да избързваш, тя да насочи вниманието си другаде.![]()
Понеже и аз отдавна не съм тийн, да ти кажа- търсим сигурност. Ти в момента си несигурен като плаващи пясъци. Тя ще инвестира време да те чака да узрееш за връзка, но не е сигурно дали накрая ще се стигне до такава. Да не стане така, че заради 1 година с неподходящ човек да изтървеш момиченцето.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ако наистина не си тийн,мисля че няма смисъл да и "предлагаш".
Доста детско ми звучи.Ако си сигурен в чувствата си,просто й кажи че я харесваш и остави нещата да се развият
Добре длъжен съм да св извиня тогава. Вчера пуснах темата след изтощителен ден и съм опитал да се пошегувам за предлагането, но не се е получило. Ако някой се е връщал вчера от моренце и е висял с задръстването от Карнобат до Петолъчката да каже от какво е било?
А по темата. Момичето знаеше за бившата, но аз и казах, че повече няма да се занимавам с нея ( бившата ). Новото момиче от тогава започна да ми показва, че ме харесва. Аз също и го показвам постоянно. Ясно ми е това, че ако и кажа, че искам време - работата е загубена. За това търся друг вариант. Мисля си, че 90% няма нищо общо с бившата ми това, но остават едни смотани 10% дето бъркат работата.
П.С. Относно обратното на любовта какво е, когато бившата ти 3 пъти започне да комуникира с бившия си, а ти си толерантен и се надяваш да спре, когато накрая се натакова с него... ми не омраза ми направо ярост напира. Безразличието ще е после.
Айде, айде. Новото момиченце не ти е виновно, че са те направили рогоносец /без да се обиждаш от думичката/. Харесва те, таи симпатии към теб, а ти я наказваш заради предната. Що? Не ти казвам да се насилваш да правиш нещо, което не искаш, казвам ти да й дадеш шанс.Първоначално написано от AnotherDay
Мислиш за нея, сега остава да кажеш, че и от моренце се връщаш с нея и идилията е пълна.
![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
До сега бях чувал на момичета да казват, да дадат шанс на момчета. Ама момче да дава шанс на момиче звучи странно все още![]()
Не ми е виновна тя, точно така, за това внимавам да не взема да я нараня след като няма нищо общо![]()
Поговори с нея,обясни й че не искаш да прибързвате.Аз бих предпочела да знам нещата от самото начало и бих дала време на момчето.
случайно да си от Пловдив майна?Първоначално написано от AnotherDay
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ми от Пловдив не съм ама и там ходя. Що бре?
абе просто си питам, колко си по голям от тийновете
Когато не искаш да разбиеш сърцето на даден човек,както в твоя случай,трябва да си искрен.
във всеки един случай трябва да е искреност.Първоначално написано от sasha_90
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Откъде да знаем дали си готов за нова връзка или не? Ако имаш малко повече опит, прецени дали искаш да се впускаш в това. Но си мъж, вземи като хората решение и не лутай момичето насам-натам. Прецени какво искаш и отиди си го вземи - дали ще е тя, дали ще е свободата.
Предната е вече минало. Финито. Ако още мислиш за нея си пречиш сам. Заеби я нея. СЛЕДВАЩАТА!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Сори не съм писал от 1-2 дена май. Ми аз вече я взех новата мацка, на старата и казах не много приятни неща свързани с нея и половите органи на сегашния и по-бивш от мен![]()
Свободата е скучна, лошо е човек да бъде сам ! Ма живота в хубав как след като си бил с добър с някой и той си е тръгнал по ужасен начин, ти праща нов човек, на пръв поглед по-добър. С времето ще видим обаче![]()
Разбрах най-накрая какво съм имал в предвид с темата и се предпазих от него. Боях се от нова сериозна връзка. За сега нещата ще са по айляк, пък за напред ще видим. Мерси на всички.
П.С. За любопитния за възрастта ми, почти на 22 съм.
^Ооооооо, фъстък.![]()
Радвам се за вас.
Да заключвам ли темата?
Звучиш ми като жена малко. Наранен, колеблив, да не избързваш, чудиш се... Аз даже останах с впечатлението, че с тази новата не си и излизал. Излезте ПОНЕ веднъж и тогава му мисли.
"Не искам съвет как да й предложа" тва пък ме нареза просто. На 22 години и за "предлагания" говори ;д бате, деа знам.
Temet Nosce
벨야카
"Бате" ако ти беше на 22 щеше да разбереш какво съм писал за това предлагане, ама ти първосигнално си прочел само "предлагане". Аз не им предлагам изобщо, направо ги целувам и прегръщам и предложението е направено![]()
Инъче излизали сме да, поне 10 пъти до сега![]()
Пък и не съм казвал, че съм наранен. Нормално е да съм колеблив защото с бившата живяхме една година заедно и малко или много бях свикнал с нея. Трябваше ми малко време, ама то мина.
Калпазанке ако чувстваш, че няма какво повече да се каже по темата - ключ
P.S. За улеснение на зевзеците понеже имам свободно време прилагам цитат:
Не съм искал по начало никакви такива съвети. Изречението след цитата е... майтапПървоначално написано от AnotherDay
![]()
аз съм почти на 21, така че тука не са само тийнове![]()
Начи хем искаш да забавиш нещата хем искаш да знаеш как да и предложиш![]()
обърках се, честно!
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright