.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Потенее...

Потенее...

Здравейте ! Имам ужасен проблем и много ви моля да ми помогнете. Значи винаги, когато се потя-се потя зад врата.. осовено сега във жегите и е отвратително... изпря си косатаа и си направя обем и следд няколко часа все едно не съм и правила нищо.. а пък на дискотекаа след 20тата минута и става такава, все едноп съм излезнала от банята.... има ли някакви лекарстваа нещоо... ?? че се отчайвам вечеее и не искам да ходя на дискотекаа с вързана коса "(

Re: Потенее...

Цитирай Първоначално написано от senyyy95
    Здравейте ! Имам ужасен проблем и много ви моля да ми помогнете. Значи винаги, когато се потя-се потя зад врата.. осовено сега във жегите и е отвратително... изпря си косатаа и си направя обем и следд няколко часа все едно не съм и правила нищо.. а пък на дискотекаа след 20тата минута и става такава, все едноп съм излезнала от банята.... има ли някакви лекарстваа нещоо... ?? че се отчайвам вечеее и не искам да ходя на дискотекаа с вързана коса "(
    Мога да кажа от къде е дошъл проблемът но как да се оправи...
    Look at the sun and you will see me...12 years old boy...^_^

И от къде се е появил ?

И от къде се е появил ?
    Млечните жлези.От ваште има ли никой който се поти много? (може и по наслетсвен път да е предадено) Сорри за правописа

само чичо ми... никакъв шанс ли нямаа поне да се намали, защотооо е ужасно просто. отида на дискотекаа и след 15 мин косата ми не прилича на нищо..

само чичо ми... никакъв шанс ли нямаа поне да се намали, защотооо е ужасно просто. отида на дискотекаа и след 15 мин косата ми не прилича на нищо..
    Незнам Може да отидеш на лекар?

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Това за дискотеката е много гадно и на мен ми се е случвало.. само дето аз "не моа се запра" и за това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си