- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- трябва ли вече
щом ще правим 2 или 3 месеца трябва ли задължително да купя подарък![]()
Не.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ти трябва да решиш!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Едно цвете и целувка стигат. Дори не споменавай пред нея, че броиш месеците. Може да реши, че прибързваш/си прекалено сериозен/напорист/нахален, да се стресне и да се отдръпне.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Опа.Първоначално написано от Autumn
![]()
![]()
Сори. Не му купувай нищо. За 6 месеца или година по-бива.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
такива сме ние жентълменитеПървоначално написано от Autumn
![]()
купи му нещо може и да не е за 2-3 месеца ще се зарадва, даже и един шоколад да е
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
аз не разбирам примерно
1. защо ти е повод
2. защо думата "трябва" присъства и вади очи в темата
3. защо напоследък наблюдавам странно поведение в повечето връзки на "даване и получаване"
ние само си честитявахме месеца, без никакви подаръци, а сега за всяка годишнина ходим на ресторантне са нужни подаръци. А, ако искаш да му подариш нещо, винаги може и без повод
![]()
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."
С моя приятел сме близо 5 години заедно и сме си подарявали супер малко материални неща. Според мен това ващо дори не е годишнина о.О Нали годишнина се казва на някаква година като направите - 1,2,3 ?
Подаряване на подарък може и да вечеря, изтеглен любимият му концерт и т.н. не значи че трябва да го зарадваш с нещо купено от магазина![]()
ако имаш възможност го покани у вас и му сготви нещо
мисля,че ще го оцени![]()
защото всичко красиво в една връзка между двама души сега се измерва взависимост от това, колко скъпо нещо (предемет) си получил a.k.a. любовта се измерва в париПървоначално написано от Taam
![]()
и ест, че не си длъжна, баси![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
да бе, направу брак му предложи ако питаш мен
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
не е задължително
една целувка и специално отношение стига
Не е задължително да му купуваш подаръци.. Ако искаш - купи,ако не - едно по-специално държание ще оправи работата.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
С моя не сме си подарявали нищо,а имаме стабилна връзка.Не намирам за необходимо да си изразява любовта с подаръци.Но все пак както ти си прецениш.