Свърших си последният шампоан и сега се чудя кой да си взема,колебая се между Gliss Kur и DoveИскам поне блясък и мекота да придават,кой ще ми препоръчате?
http://simpleoriflametips.blogspot.c...oost_7438.html Използвам този и съм доволна.
шалма или глис![]()
Rikity-сестричка
^На мен пък ми действат много добре.Зависи от косата.
Глис го ползвах и ми допада.
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
От както си свърших моя шампоан ползвам ТОЗИ.Вярно,че е бебешки,но ти е бедна фантазията,колко мека и хубава ми прави косатаОт както го ползвам (2 седмици) дори маски и балсами не използвам
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Глис е пълен боклук..цялата бях в пърхут, както и сестра ми..едва го оправихме...Дав не съм го позвала, но най-много харесвам този на Балея..първо не можах да повярвам, че такъв евтин шампоан може да направи нещо хубаво с косата ти, но сама се убедих в това![]()
На какви цени са продуктите на балея г/д ???Първоначално написано от Runaway11
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Много съм доволна от този.
Love to be loved by you.
До 10 лв. са - един шампоан е към 5-6 лв.Първоначално написано от FreshJuice
Аз сама си правя домашен шампоан и съм много доволна![]()
Само на глис използвам и съм много доволна![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^ ако питаш мен, сега използвам жълтия за дълга,склонна към цъфтящи връхчета коса и розовия за склонна към накъсване коса без блясък![]()
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ако питаш мен аз всеки месец си поръчвам 2-3 шампоана от AVON, всеки път различни, защото съм чувала че е хубаво да се сменя шампоана .. дори балсамите са ми от там!има такива и от 2-3лв .. а ако нямаш от къде да си поръчаш ще ти препоръчам NIVEA и SCHAUMA ! и от тях съм доволна !!
![]()
![]()
Как го оправи,че и на мен от тоя Глис ми излезе пърхут и вече се чудя какво да правя?Първоначално написано от Runaway11
![]()
<3 أحبك الشمس
От масовите марки ти препоръчвам Орзен,Глис или Балеа.
GLISS - по фълшив шампоан нямааааа !! .. нищо лично препоръчвам да не го ползвате![]()
никога не е късно да направиш на мръсника, мръсно .. колкото по-късно толкова по-мръсно ..![]()
не ми пука брат, казвам го широко и отворено сърцето ми за боклуци вече е затворено !! ..
И В ЕДНО СЪМ СИГУРНА, АЗ ЩЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНА В СЪРЦЕТО ТИ ..
Аз от Глис съм най-доволна, особено с масло от ший![]()
и на мен от Глис - пърхут...![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Sunshin3 може би кожата ти е по чувствителна или имаш алергия към някоя от съставките му