.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен Аватара на atractive

Хора проблем от 3 години насам

Значи да споделя един свой проблем.
    Когато тренирах футбол преди 3 години, понеже не бях си загрял добре кръста и ме заболя по време на физическите натоварвания.
    От тогава нататък, вече когато се натоварвам ме боли този кръст. Изслушал съм хиляди мнения( от сорта - засегнат нерв, то ще се оправи ти се млад, счупен хрущял - ще ти остсане завинаги, дископатия и т.н.). Родителите ми пък ми викат ще се оправиш с времето - аз ги съветвам да отидем на изследвания, отидохме и резутлатите изкараха, че кръста ми е здрав, а това е от пренатоварване. А това адски ме боли при натоварване, все едно наистина е някакъв засегнат нерв.
    И досега ме боли. Имало хора, които ти казват да застанеш в определена поза и ти проверяват прешлени и било мн ефикасно и оправяли проблеми. Да, но къде да отида при тези хора. Говри се също за чикракчия(незнам дали го пиша правилно), който намества нерви и т.н., но пък има вариант да не ми го наемрси а да го скъса и след това да ми е завинаги.
    Наистина много гаден проблем, това стана сега с рамото ми, веднъж илезе ръката ми и се постянно при забив във волейбола ме заболява адски много ръката, толкова, че дори не мога да я изправя в изходно положение. И същата работа като кръста, счупен хрущял и т.н.
    Посъветвайте ме, готов съм да ви излушам!
    Нямам химикалка!

оо много кофти проблем отиди на лекар но сам
    Rikity-сестричка

Щом докторът ти е казал ,че ти няма нищо може би с времето ще се оправи,но е и възможно да те болят бъбреците все пак те са на кръста
    Music Is The Nothing better than to
    share the same feeling with others!
    Trance is different for everybody.
    Trance is different for me each time
    Trance is hated by some
    Trance is loved by some
    Trance is a feeling, a flow, a mood, an art.
    But above all;
    Trance is life and the life is trance!

не, не го чувствам от страната на бъбреците, а като че ли наистина нерв - например като се наведа, и имам чувството, че ми се засяга нещо..
    Нямам химикалка!

Почивай, навремето аз така си контузих рамото и продължих да тренирам и нямаше оправяне, до ден днешен ме боли от време на време. Не го натоварвай, спри за малко,нищо няма да ти стане, освен, ако не тренираш за олимпиадата...

По-малко движения и пробвай след 2 седмици/1 месец отново. Пази си гърба и ръцете, нужни са ти, тепърва ще ги използваш.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На колко години си? Болката къде точно е локализирана? С какви специалисти си се консултирал досега?
    Рентгенова снимка правена ли ти е?
    Някой в рода ти да има автоимунно заболяване?
    Изследвания правени ли са ти /освен графията/?

Зарежи ги тия баячи/духачи/знахари/билкари/ясновидци и магове. Има много по-разумни начини да си пилееш парите.
    Ако толкова искаш алтернативно лечение, посети хомеопат.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

На колко години си? - 18
    Рентгенова снимка правена ли ти е? - да, изкарва ме че съм здрав и нищо ми няма, а просто умора.
    Някой в рода ти да има автоимунно заболяване? - единствено, което съм наследил от рода е схващенето, но това не.
    Изследвания правени ли са ти /освен графията/? - не
    Нямам химикалка!

Град
    пространството на Дисе
    С какви специалисти си се консултирал досега?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

В рентгенов кабинет, и ме изкараха здрав, и уморен кръст. Да си почивам. Стана си почивам 2 години сигурно и при натоварване пак ме боли..
    Нямам химикалка!

Град
    пространството на Дисе
    Да те види невролог. В съображение влиза и ортопед. Ако тия двамцата не намерят нищо, отиди при ревматолог.
    Няма да е зле снимката да се повтори.

мерси, когато мина, ще пиша за резултатите, а нещо за рамото ?
    Нямам химикалка!

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    В съображение влиза и ортопед.
    Абе, човек, ти не четеш ли какво ти пиша?

много не ми стана ясно, главно писах за кръста си, а не за рамото - като изключение отбелязах и този проблем ))
    Нямам химикалка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си