[/quote] човеккк , не ходете в Лондон ! Послушай ме скоро една приятелка беше там . Улиците са разкопани навсякъде , има множество затворени , заради предстоящата олимпиада. момента не е подходящ ... да се ходи в Лондон . Аз ти предлагам Париж или Венеция била съм и на двете места . Много хубави и романтични градове .[/quote]
човеккк , не ходете в Лондон ! Послушай ме скоро една приятелка беше там . Улиците са разкопани навсякъде , има множество затворени , заради предстоящата олимпиада. момента не е подходящ ... да се ходи в Лондон . Аз ти предлагам Париж или Венеция била съм и на двете места . Много хубави и романтични градове .[/quote]
това са пълни глупости [/quote]
ми повярвай ми не са глупости . да ....не е нещо кой знае какво ,но на доста от снимките на мойта фр присъстват жълти ленти , дупки и багери + т'ва Лондон е огромен град и най-добре да се отиде на организирана екскурзия , с екскурзовод и прочие . Не си е работа да ходят двамата ,сами и да си прекарат времето обикаляйки улиците с карти в ръка. Това е мойто мнение , иначе Лондон е прекрасен град