.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на Slynchiicee

Киста на опашката

Здравейте през 2006г ми правиха операция на опашката имах киста.. уж я премахнаха,сега от време на време като стоя ме боли.. изтръпвам цялата,но майка казва че няма нищо просто си е операция и когато я натоварваш боли. тя също има операция вече от 8години роди секцио и казва че операцията винаги ще си боли. Колкото и смешно да звучи ми е трудно да ходя на тоалетна,боли ме имам чувството че ще се скъсат шевовете и винаги има след това кръв, но е от анала.. дали след време като тръгна да раждам няма да ми се разкъсат шевовете, преживях ужасен ад не го желая отново никога ;( много ме е страх нека някой с опит да каже ;(;(

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Киста на опашката

Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Здравейте през 2006г ми правиха операция на опашката имах киста.. уж я премахнаха,сега от време на време като стоя ме боли.. изтръпвам цялата,но майка казва че няма нищо просто си е операция и когато я натоварваш боли. тя също има операция вече от 8години роди секцио и казва че операцията винаги ще си боли. Колкото и смешно да звучи ми е трудно да ходя на тоалетна,боли ме имам чувството че ще се скъсат шевовете и винаги има след това кръв, но е от анала.. дали след време като тръгна да раждам няма да ми се разкъсат шевовете, преживях ужасен ад не го желая отново никога ;( много ме е страх нека някой с опит да каже ;(;(
    Глупости! Не се вманиачавай!

Нищо ти няма - аз, batkodoki ти го казвам!

Голям фен Аватара на Slynchiicee

Re: Киста на опашката

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Глупости! Не се вманиачавай!

Нищо ти няма - аз, batkodoki ти го казвам!
    не се вманиачавам просто се притеснявам мерси все пак

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

аз имам същата операция от 2г и нещо и мен по някога ме боли но не съм имала кръв,но най добре отиди при херурга които ти е правил операцията на преглед защото имам познати който са ми казвали че след време пак се надува и пак са се подлагали на операция
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си