.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Отрицателен тест за бременност

Закъснява ми вече с няколко дена, затова си направих тест за бременност, който се оказа отрицателен. Възможно ли е въпреки това да съм бременна? От последния път когато правих секс са минали 20 дни, а и бяхме взели всички мерки да се пазим, но въпреки това закъснението ме притеснява. От какво друго може да е предизвикано?

Мега фен
    Град
    <3
    От т'ва, че се шашкаш толкова много.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Хайде на ново-от много фактори може да се предизвика закъснение-притеснение, смяна на климата, времето, магнитни бури...
    Направи си още един тест за всеки случай, ако и той е отрицателен, изчакай и ако не дойде до една седмица-отиди на лекар, защото може и да имаш здравословен проблем...
    Симптоми като преди да ти дойде имаш ли?

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ммм Може да се дължи на промяна на климата.От притеснение също може да се случииии.Релакс малко - не си бременна , почакай още малко и ще дойде ! Ако не дойде още дълго време по-добре иги на гинеколог!
    maDamn

Симптоми като преди да ти дойде имаш ли?
    имам леки болки
    благодаря ви за отоворите, надявам се всичко да е наред

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Каква марка бе тестът? С първа сутрешна урина ли гo прави?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

и аз съм като теб и според мене е от времето прекалената жега може да влияе и притеснението също ако имаш болки дори и леки би трябвало да ти дойде

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Хайде на ново-от много фактори може да се предизвика закъснение-притеснение, смяна на климата, времето, магнитни бури...
    Направи си още един тест за всеки случай, ако и той е отрицателен, изчакай и ако не дойде до една седмица-отиди на лекар, защото може и да имаш здравословен проблем...
    +1
    Щом сте се пазили, място за притеснение и съмнения за бременност няма.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Първата ми мисъл, която мина през тиквата ми като прочетох "Отрицателен тест за бременност" беше - Кога ще черпиш?

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Голям фен Аватара на dami666
    Не си бременна.
    Believe in yourself.

Направи още един тест и като е пак отрицателен няма да се притесняваш повече. Все пак, мисля че не си бременна. Това и на мен ми се е случвало и ми трябваха няколко теста докато се успокоя Няма страшно!
    One Day your life will flash before your eyes
    Make Sure it's worth watching!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Първата ми мисъл, която мина през тиквата ми като прочетох "Отрицателен тест за бременност" беше - Кога ще черпиш?

Иди на лекар, едва ли е бременност, но все пак може да е някакъв здравословен проблем. Другия вариант е да си направиш още един тест ако си толкова притеснена. Или да се успокоиш, защото притеснението също може да попречи на менструацията. А и ако си се тъпкала с някакви витамин С-та и тем подобни (като половината форум преди море) не се изненадвай, че ти закъснява.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си