- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отрицателен тест за бременност
Закъснява ми вече с няколко дена, затова си направих тест за бременност, който се оказа отрицателен. Възможно ли е въпреки това да съм бременна? От последния път когато правих секс са минали 20 дни, а и бяхме взели всички мерки да се пазим, но въпреки това закъснението ме притеснява. От какво друго може да е предизвикано?
От т'ва, че се шашкаш толкова много.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хайде на ново-от много фактори може да се предизвика закъснение-притеснение, смяна на климата, времето, магнитни бури...
Направи си още един тест за всеки случай, ако и той е отрицателен, изчакай и ако не дойде до една седмица-отиди на лекар, защото може и да имаш здравословен проблем...
Симптоми като преди да ти дойде имаш ли?
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ммм Може да се дължи на промяна на климата.От притеснение също може да се случииии.Релакс малко - не си бременна , почакай още малко и ще дойде ! Ако не дойде още дълго време по-добре иги на гинеколог!
maDamn
имам леки болкиСимптоми като преди да ти дойде имаш ли?
благодаря ви за отоворите, надявам се всичко да е наред
Каква марка бе тестът? С първа сутрешна урина ли гo прави?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
+1Първоначално написано от MojoJojo88
Щом сте се пазили, място за притеснение и съмнения за бременност няма.
Направи още един тест и като е пак отрицателен няма да се притесняваш повече. Все пак, мисля че не си бременна. Това и на мен ми се е случвало и ми трябваха няколко теста докато се успокояНяма страшно!
One Day your life will flash before your eyes
Make Sure it's worth watching!
Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
Иди на лекар, едва ли е бременност, но все пак може да е някакъв здравословен проблем. Другия вариант е да си направиш още един тест ако си толкова притеснена. Или да се успокоиш, защото притеснението също може да попречи на менструацията. А и ако си се тъпкала с някакви витамин С-та и тем подобни (като половината форум преди море) не се изненадвай, че ти закъснява.![]()