- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- обърканааа!!
С гаджето ми водим нормален сексуален живот от 3 месеца, но сега той иска да изпробваме нещо, което е видял в уебсайтовете - иска да вкара част от флакон дезодорант в ..ануса ми.Много съм изплашена и не знам какво да правя.Сигурна съм, че той ще ме зареже ако откажа,но аз много го обичам.От 10 месеца сме заедно и успяхме да преминем през много трудности и проблеми ЗАЕДНО.Много ви моля да ми помогнете!!
Гледай само да не ти вкара флакона с капачката навътре...че ако остане там и край....![]()
А по-сериозно - питай го дали иска да му го нач**аш ти отзад...ако приеме и ти му се отдай!
Ако те зареже, значи и 10-те месеца не са си стрували.....с този човек....![]()
Не разбирам защо ще те зареже... На твое място аз веднага бих му отказала.Ако наистина те обича ще уважи решението ти.Самоуважението винаги трябва да ти е на първо място.
П.П.:Не че нещо,обаче не разбирам що за болен мозък би причинил това на приятелката си![]()
![]()
![]()
Благодаря на Shedevil и Julie за бързитe отговори ...не съм сигурна, че ще скъсаме, но той ми се струва доста вманиачен в тея неща..според мен са пълни извращения...
yYyHuKa/\HaAa
Първоначално написано от Julliee
This one.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Апф.. така не е забавно.
Най-добре си вземете флакон лак за коса.. от тия по-големите флакони и го вкарайте целия, с капачката вътре... ^^
След като не го одобряваш не го прави. Но все пак крайното решение е твое...Първоначално написано от Julliee
One Day your life will flash before your eyes
Make Sure it's worth watching!
Няма какво повече да се каже.![]()
![]()
Помисли си ,колко те обича и колко държи на теб,когато ако му откажеш ще те зареже. Има ли смисъл да продължиш такава връзка ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
айде беее вие пък, може да е някое малко флаконче...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Малко, малко, колко да е малкоо!Първоначално написано от straus
![]()
![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ми има едни такива дето са като сладолед моливче, дет се вика няма да го усети
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
изведнъж ти се доблиза а?Първоначално написано от Maaggiiee
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Първоначално написано от dami666
![]()
![]()
Какъв е този нередовник приятеля ти, че ще те зареже ако не искаш... Аако толкова много искаш да му угодиш има вибратори, защо точно дезодорант... ама май най-добре си е истинското ...
защото флакона го има във всяка къща, а вибраторът струва пари....Първоначално написано от Ducky