- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- До гуша ми дойде повече не ми се живее
Човече, не се предавай! Спри с алкохола и цигарите. Спестявай част от парите си и после си ги харчи за каквото си искаш. Залягай над учебниците. Бъди благодарен. Намери си някое хоби, за да не изпадаш в депресии.
Ами това е![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
Човече хич не ти е розово положението най-вероятно искаш лаптоп защото искаш да избягаш от тази реалност, за миг да спреш да мислиш за проблемите си ще ти кажа какво тряя да да правиш не си давай парите за/на боклуци, а ги спестявай (крий ги някъде и не казвай на никой за тях) забрави че имаш майка и баща като гледам по-добре да си мислиш че са загиналибаба ти се кара за да не станеш провал като "майка'' си и ''баща'' си в твоя случай по-добре да нямаш гадже, защо-представи следната обстановка гаджето ти идва у вас на коледа да те изненада и кво става вижда скандала и ще стане много неудобно
най-вероятно ще изпита състрадателни чувства ами после като скъсате и ти се ядоса за нещо и каже на другите ученици за скандалите
до колкото до побойниците нямате ли педагогически съветник или там квот беше да ти разреши проблемите ако не забележи какво ги дразни и не го прави говори с тях само ако и те те заговорят, избягваи ги, като тръгнат да те бият ги попитай ги защото го правят пример-Кво съм ви направил- ако те бият когато си в училището забележи кога те бият горе-долу в колко часа и отиваш при охраната или някъде където има учител.
Колкото до лаптопа тряя да потърпиш ще отнеме време няма да стане бързо ако искаш лаптоп за новите игри да знаеш ще ти струва около 850лв
Самоубийството не е решение мислиш ли че на "майка" ти и на "баща" ти ще им пука на онези побойници да не би да им пука за теб, НО на баба ти и ПУКА тя ще страда ако умреш
Почни да си скъсваш задника от учене и да не ти пука че си домошар не се влиаи от чуждите приказки в началото ще ти бъде трудно но после ще ти стане лесно, защо да учиш-защото това ще ти помогне в бъдещето открий в какво си силен и се усъвършенствай
за малко да забравя - намери нещо на което да си изкарваш нервите защото така трупаш омраза и ставаш катоако не го намериш рано или късно ще се ядосаш така както никога до сега и ще правиш глупости за който после ще съжаляваш
Ако ти се откажеш то тогава никой не може да ти помогне бъдещето е пред теб никой не може да каже кво ще се случи с теб
Не се отказва ако не зареди теб поне за баба ти стани човек а не като "майката" и "бащати" нека баба ти види че е успяла да възпита някой добре и да се гордее с теб
Дано съм ти помогнал![]()
Сорри за грешките
няма какво да се допълниПървоначално написано от 3oPuTy
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
И като ги пита "Що ме биете?" и те ще му кажат "Да ве, верно голяма грешка правим, на ти 10 лева да се почерпиш и кажи ако някой ти прави проблем."Първоначално написано от sopi
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Абсолютно съм съгласна. Направо не можех да повярвам като чета темата... не можели ли били да съберат пари, за да му купят лаптоп на малкия неблагодарен хлапак... Боже, прибери си вересиите!Първоначално написано от 3oPuTy
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
.,,....
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
....
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Сега ще ви разкажа една история.Имах един приятел-майка му беше в чужбина а баща му беше с него.Майка му не го поглеждаше-тя си имаше друго семейство.Той си идваше на училище само че този път беше пропуснал доста време.Оказа се че баща му бил много болен.Той стоял до него готвел му и се грижел за него.Решил да викне спешна помощ защото наистина видял че състоянието му се влошава.Вкарали го в болница.Оказало се че баща му има рак и се нуждаел от операция.Аз също бях там защото баща му беше роднина на нашето семейство.След няколко часа докторът дойде и направо каза-Момче,баща ти умира.Направихме всичко възможно да го спасим.Отиди да го видиш.
Това направо разби момчето.Остана само.Грижеше се само за себе си.Едва си намери работа за да може да спечели нещо.Все пак трябваше да живее.Беше на около 15 години.Е,замисли се.Това по-добър живот ли е?Цени това което имаш.Защото всичко може да се срине за един миг.Ти поне имаш баба.Имаш с кой да си кажеш здрасти.![]()
![]()
![]()
Аре стига сте го нападали, много ви е лесно да четете лекции, сигурно в момента пишете от лаптоп в собствената си стая...Добродетелите са присъщи на богатите, въобще не си мислете. Никъде не е казал, че не проявява уважение към баба си, много ясно, че като имат разлика 60 години няма да са на един акъл. Авторе, потърси помощ от училищния психолог или нещо пдобно, you'll fuckin' raise!
И забрави за лаптопа за известно време, в момента той не ти е най- големият проблем.
Малък какво да ти кажа , учи се от грешките на вашите и приемай всичко , като едно предизвикателство.Защото ако успееш да преодолееш всичко това ти ставаш един силен , организиран и благодарен човек.Давам ти чист пример с мене - беше ми супер трудно когато бях на твоите години (проблемите са ни подобни горе - долу) а сега знам какво искам от живота , знам какъв не трябва да бъда и знам как да постигна това което искам.Имам приятели , който от малки са имали всичко и все още на 19-20 години не могат масата да си сложат (образно казано). Така че горе главата и се стягай другото си зависи от тебе на къде ще тръгнеш.. И друго да ти кажа - запомни че парите не са всичко.Аз си бях поставил парите на първо място в живота ми (тъй като малък винаги съм бил лишаван от много неща и майка ми не е имала възможност да ми задоволява децките нужди понеже нямам баща) , но дойде моментът в който парите за мене не бяха проблем (и даже е имало моменти в който имам всичко и е чудя какво да си купя , единственото нещо което не можех да си купя бяха приятели , любов и т.н.) и осъзнах че парите не са най-важното нещо , напротив наличието на много пари ако не си умен те дърпа на долу.
Последно редактирано от toniiiiiiiii : 02-19-2012 на 20:07
Каквито родителите - Такова и детето.
Gledaii kak jiweqq *