.
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Threaded View

Малък какво да ти кажа , учи се от грешките на вашите и приемай всичко , като едно предизвикателство.Защото ако успееш да преодолееш всичко това ти ставаш един силен , организиран и благодарен човек.Давам ти чист пример с мене - беше ми супер трудно когато бях на твоите години (проблемите са ни подобни горе - долу) а сега знам какво искам от живота , знам какъв не трябва да бъда и знам как да постигна това което искам.Имам приятели , който от малки са имали всичко и все още на 19-20 години не могат масата да си сложат (образно казано). Така че горе главата и се стягай другото си зависи от тебе на къде ще тръгнеш. . И друго да ти кажа - запомни че парите не са всичко.Аз си бях поставил парите на първо място в живота ми (тъй като малък винаги съм бил лишаван от много неща и майка ми не е имала възможност да ми задоволява децките нужди понеже нямам баща) , но дойде моментът в който парите за мене не бяха проблем (и даже е имало моменти в който имам всичко и е чудя какво да си купя , единственото нещо което не можех да си купя бяха приятели , любов и т.н.) и осъзнах че парите не са най-важното нещо , напротив наличието на много пари ако не си умен те дърпа на долу.
    Последно редактирано от toniiiiiiiii : 02-19-2012 на 21:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си