.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Помощ!

Помощ!

Ми откъде да започна..харесвам едно момче..мисля, че и той ме харесва, защото постоянно ме гледа, прави намеци и мили жестове. Проблема е, че и двамата сме много срамежливи! Той само се върти около мен но и думичка не обелвa! Един път слушахме музика заедно! Проблема е, че аз в момента съм в Гърция, а в неделя заминавам на България (схванахте че е грък, нали?!). Та ще ми продложите ли някакви темички за разговор? Той сега е на екскурзия, в събота ще го видя и мисля да започна с ''Как прекара?'' ама после не знам! Помогнете ми!
    Music <3

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Бих ти помогнал,но не знам гръцки.

То и аз го не знам! Говоря на английски. Кажи го на български!
    Music <3

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    не може да говориш с него по списък. как прекара е добро начало. нататъка всичко ще се намести ако той иска да говори с теб

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Никога не си прави план на разговорите. Обикновено се проваля. Просто си поеми дълбоко дъх, успокой се и го давай естествено. Ще си стане от само себе си.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Сиси е права,в случая обаче важна роля играе и езика.Ако и двамата не го владеете на добро ниво е трудно да завържете смислен разгавар,камо ли да изразите това което чувствате без да бъдете твърде директни.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Никога не си прави план на разговорите. Обикновено се проваля. Просто си поеми дълбоко дъх, успокой се и го давай естествено. Ще си стане от само себе си.
    Съгласна

Малaка знам к'во е..ама гамото...?
    Music <3

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    калиспера моро му
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мерси, обаче проблема е, че той не е от приказливите. Притиснявам се, че като го попитам как е прекал, той ще каже само едно добре! Затова искам 2-3 въпроса докато и двамата се отпуснем!
    Music <3

Супер фен Аватара на LeprikonA
    като за начало - като е грък а ти от наще, дори да стане нещо кво прайм?!

а въпроси от рода на "любими песни/групи/филми/актьори/писатели/бла бла бла" толкова ли не ти идват в главицата? или пък "спомен, който те разсмива", навици и план за бъдещето(поне в следващата седмица...).. такива, че поне малко да го поопознаеш.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

питай го как е прекарал,дали му е харесал местата които е посетил обикновени работи така то от едно се отива на друго и накрая може да ти се получи и 5 часов разговор и повече

Град
    кАсПиЧаН
    кажи му сага по!... ...и гледай да не те помисли за психар, че му го казваш толкова скоро!..

Не го мисли много много. Ако имаш измислен сценарии, първо ще изглежда тъпо, и второ - ако не върви по план, ще се паникьосаш още повече.
    Няма от какво да се притесняваш, просто го питай каквото ти е интересно да разбереш за него. Слушай го какво ти отговоря, а не си мисли колко е готин. ;D
    Ако толкова пък държиш, ето тук има няколко идеи за разговор: Теми за разговор по време на среща
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на elysunny
    S.O.S

Благодаря Ви за съветите! Утре ще го видя и ще се опитам да го заговоря (макар и не по план)! Мерси за сайта които ми даде sexa_na_kompleksa ! Даде ми доста съвети! Стискайте палци и ще ви държа в течение!
    Music <3

Хора съсипана съм! Дори не го видях! Сега съм в България и плача ли, плача ли, плача! Прерових целия facebook за него, никъде не го намерих! Никъде не ми се излиза, нищо не ми се прави! Остави, че и преди излях доста сълзи, но сега са..100 пъти повече! Плача по 5-6 пъти на ден! Усмивка на лицето ми не е греела от 2 седмици! Не знам какво да правя! Някой да ми помогне!
    Music <3

Супер фен Аватара на LeprikonA
    не го ли казах вече? знам, че не ти помагам точно сега и че сигурно ти е гадно, но не се измъчвай толкова, дори общ език ви липсваше. всичко ще се нареди, ако трябва - ще го видиш някой ден пак, но и тук има момчета, с които лесно да говориш и виждаш всеки ден.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си