- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за секса за 1 нощ ? :))
Според вас редно ли е да правиш секс за 1 вечер с някое момче/момиче и след това да я зарежеш ?
~~ Music = LIFE !! :]]
Какво значи да я зарежеш,то щом ще е една вечер няма как да ти е гадже тоя човек,освен да тръгнеш с него 5 мин преди да правиш секс и да скъсаш 10 мин след свършването му![]()
Ако и двамата са наясно, че е просто неангажиращ секс - ок. Ако обаче единият залъгва другият, че има чувства и дава надежди за нещо повече - твърдо против.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
е добре не точно да го зарежешпросто какте бихте се почуфствали ако ви кажат че някои ви обича адски много и иска да правите секс ( не точно така да ви го каже както аз го казах
), или дали вие бихте го направили
![]()
![]()
Чуждите чувства са отговорност. Ако е само за една нощ, без единият да има чувства, супер, защо не. Обаче ако има, по-добре недей, после и двамата ще се чувствате зле.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Аз в момента само това правя, просто не се чувствам в състояние да имам връзка...
За !
Защо не, ако и двамата искат това. Иначе не е хубаво да се ебаваш с чуждите чувства както казаха преди мен.
--------------------------------------------------------
Вапрос на самоуважение. и аз гласувах "за", защото съм го правила за една вечер. Но не мисля, че е въпрос на трайни чувства, а само на моментна емоция. Ако не се уважаваш, ще правиш секс с които ти падне. Не е там въпросът
Любовта е вечна!
Слаба работа е, макар че съм имал 1-2 доста силни вечери. Дебилно е да лъжеш някой, че го обичаш, само и само да го изчукаш. Затова и винаги си казвам директно, че всичко е само секс, да няма излъгани и разочаровани.
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от Eclipsercho
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ако някои ми каже,че ме ОБИЧА от рано,няма да му повярвам,ама никак.При мен ,досега винаги си е проличавало кога искат само секс ,затова преценявам на момента какво ще правя.
Не намирам нищо лошо,стига да е премислено...
Изпадала съм в ситуации, в които даден човек супер силно ме е привличал и такива мисли ми идват на ум тогава.. Не съм правила .. и по принцип не съм за безразборния секс, но ако имам възможност и преценя че е ОК да го направя .. не бих се спряла..
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Добре тогава кога най - рано бихте правили секс с гаджето ? имам предвит колко време след тръгването ви . Да добавя само че и годините взимат отношение![]()
+a3 съм 'ЗА' секса,за една нощ.Първоначално написано от TheBeliever
3ависиПървоначално написано от DiDy1
![]()
Може и ведна,може и след месец.
А може и да си го връткам и изпробвам такаи накрая да го разкарам бз да съм му пуснала,дори и свирка :P
Много зависи от НЕГО.![]()
Няколко пъти съм правила секс само за по веднъж . И съм твърдо ЗА .
Обичам !
Неприемливо, безсмислено, нередно, аморално - твърдо ПРОТИВ.
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
за
Това не е секс за една вечер, а използване.. и лъжа !Първоначално написано от DiDy1
В секса за една вечер и двамата знаят, че е за една вечер..
Пс: гласувах "за"