- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без кондом?
Да, ама не са. На кутийката си пише с червени буквички "отчитa от 14 ден ИЛИ след 1вия ден от закъснението" това определено не е след 1 седмица. А и на фармацевти не вярвай, те си вършат работата-продават си продуктите.Първоначално написано от glezan4e
Eclipsercho, cине мой, това ми е работата (като друга си нямам ;Д)![]()
не смяташ ли, че ако съм решила да си взема тест, ще го направя - без значение кога точно ще го използвам.. още повече пак казвам, че това ми е потвърдено от генеколог :![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
аз за такова нещо като гЕнеколог не съм чувала.. То може и от Дедо Боже да ти е потвърдено, ама хората, които са го изобретили тоя тест си знаят най-добре.Първоначално написано от glezan4e
Имаше едни престо, които отчитаха след 1 седмица. 4 теста си направих е така за майтапа преди няколко години (те и без тфа са по 2 в кутийка), 3 пъти са ми излизали положителни, а бях девствена. Така че ти ми кажи колко са надеждни тестовете след 1 седмица.
извинявам се за правописната грешка.. не мисля да споря повече с теб, тъй като е ненужно, спориш за нещо, за което явно не си се допитала до специалист - твоя работа
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Тфа щях да кажа и аз.Първоначално написано от Eclipsercho
До специалист може и да не съм се допитвала, ама сама съм си патила, заради такива "компетентни"като тебе. Само че в мъжки род.