.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    theeye770 за пореден път закопа неверниците

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    Това, за забременяването без свършване.. ок, може и да се случва, нооо всичко си има изключения

А относно тестовете за бременност, всеки път преди да си купя питам фармацевтката дали може да отчете правилно след 7-мия ден - всеки път ми казват, че може.. генекологът ми също ми е казвал, че са надеждни и след 7-мия ден
    Да, ама не са. На кутийката си пише с червени буквички "отчитa от 14 ден ИЛИ след 1вия ден от закъснението" това определено не е след 1 седмица. А и на фармацевти не вярвай, те си вършат работата-продават си продуктите.

Eclipsercho, cине мой, това ми е работата (като друга си нямам ;Д)

не смяташ ли, че ако съм решила да си взема тест, ще го направя - без значение кога точно ще го използвам.. още повече пак казвам, че това ми е потвърдено от генеколог :
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    In another dimension
    генеколог :
    Такова животно нЕма.

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Guest
    не смяташ ли, че ако съм решила да си взема тест, ще го направя - без значение кога точно ще го използвам.. още повече пак казвам, че това ми е потвърдено от генеколог :
    аз за такова нещо като гЕнеколог не съм чувала.. То може и от Дедо Боже да ти е потвърдено, ама хората, които са го изобретили тоя тест си знаят най-добре.
    Имаше едни престо, които отчитаха след 1 седмица. 4 теста си направих е така за майтапа преди няколко години (те и без тфа са по 2 в кутийка), 3 пъти са ми излизали положителни, а бях девствена. Така че ти ми кажи колко са надеждни тестовете след 1 седмица.

извинявам се за правописната грешка.. не мисля да споря повече с теб, тъй като е ненужно, спориш за нещо, за което явно не си се допитала до специалист - твоя работа
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    In another dimension
    извинявам се за правописната грешка.. не мисля да споря повече с теб, тъй като е ненужно, спориш за нещо, за което явно не си се допитала до специалист - твоя работа
    Личен опит > приказки от КОЙТО И ДА Е.

You feel me?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Личен опит > приказки от КОЙТО И ДА Е.

You feel me?
    Тфа щях да кажа и аз.
    До специалист може и да не съм се допитвала, ама сама съм си патила, заради такива "компетентни"като тебе. Само че в мъжки род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си