- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Англия приема репреcирани хомоcекcуалиcти!
Да миcлиш ли? Очевидно е.Първоначално написано от doktorEmilAntonov
Ай да ти викна едно гейче да се попраскате, нали е се тая за тебе?Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
на теб може и да ти достави "кеф" мъж в леглото, но на мен например нямаПървоначално написано от GregoryHouse
старото име на мъжа в леглото е содомия между другото
Първоначално написано от doktorEmilAntonov
Пич, понеже не можеш да го осъзнаеш явно ще ти го кажа в прав текст. Аз съм против толерирането на която и да е група/етнос/организация не с 2 ръце, ами и с 2 крака. Нито ме кефят гейовете, нито лесбийките. За разлика от много антигейове, които лъскат на лесбойки.
Просто аргумента ти е невалиден. Толкоз.
Ти съвсем се обърка, виж ми мненията в темата, нищо не съм писал, освен, че за теб няма значение с мъж или с жена ще правиш секс, нали ще свършиш и ще ти е кеф, затова те ебавам, но ти си знаеш да повтаряш, че аргументите на хората са невалидни.![]()
Еми 3ма човека ми пишете в 10 теми, объркал съм се.
Никъде не съм казал, че за мен няма значение мъж или жена. Казах, че секса се прави в днешно време в 98% от случаите за удоволствие, а не за деца. Щом се прави за удоволствие, не е нужно да може да имаш деца от партньора с когото го правиш. И следователно дали е мъж или жена няма значение, щом е за удоволствие.
Щом така мислиш ок, но аз и всички останали нормални българи не смятаме, че ще изпитаме удоволствие ако правим секс с мъж...
Затова смърт за тея, които мислят различно от тебе, а ?
Я отговори в другата тема на колко си и не задавай глупави въпроси.Първоначално написано от ZipFail
![]()
На стена говоряАз дали мисля така или не, няма значение. Това е прост факт произлизащ от проста, елементрна, права логика.