.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Ще потегляме, а аз съм в цикъл.

Незнаех къде да пуска темата, така че ако има проблем може да я преместите.

В сряда заминавам на "поход" за 1 седмица, а трябваше вече да ми е дошло. И утре да стане, пак ще е много късно. Таа, въпросът ми е как да се справя с проблема, след като ще пътуваме много с кола и ще ходим адски много по цял ден, а аз..агхх. Незнам какво да правя!! Генетично ми е заложено течението ми да е мегата силно..Мислех да се откажа, но е прекалено късно...Дайте някакъв съвет, моля..

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Може да го забавиш с витамин Ц, но по добре не си прави експерименти със здравето.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Леле, и на мен ми е така, само че следващата седмица. Тогава точно трябва да ми дойде а ние точно тогава заминаваме за Родопите и ще обикаляме цяла седмица. Отделно ще има и басейн и аз няма да се къпя

Та говорих с мама, тя ме пита от колко време ми е дошло и каза, че ше говори с гинеколожката си да я пита дали може да пия нещо. Като не - вземам си 3 пакета нощни превръзки и все някак ще се изтърпи....

Хаха..и аз съм за из Родопите..ако научиш нещо от гинеколожката сподели, моля те

Цитирай Първоначално написано от Djenka
    Леле, и на мен ми е така, само че следващата седмица. Тогава точно трябва да ми дойде а ние точно тогава заминаваме за Родопите и ще обикаляме цяла седмица. Отделно ще има и басейн и аз няма да се къпя

Та говорих с мама, тя ме пита от колко време ми е дошло и каза, че ше говори с гинеколожката си да я пита дали може да пия нещо. Като не - вземам си 3 пакета нощни превръзки и все някак ще се изтърпи....
    Хехх ще идваш към нас :P .Можеш да използваш витамин Ц както споняха по-горе, но наистина не е полезно.

Има едни хапчета, които забавят цикъла, но не мога да се сетя как се казваха. Не са опасни - базирани са на хормони доколкото си спомням. Пиеха се по два пъти на ден - едно хапче сутрин и едно вечер. Най-добре отиди и питай в аптеката. Докато ги пиеш няма наяин да ти дойде и като ги спреш до ден-два очаквай. Пих ги, наистина действат, но не бих ги повторила от гледна точка на цикъла след това. Чувсвах се сякаш ми прерязваха корема отвътре с нож ... И все пак не е гаранция, че и при теб ще има такова нещо. Прецени. Странични ефекти няма .

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    А защо не ползвате тампони? Нали знаете, че този витамин Ц дори и да подейства, после кога ще ти дойде, колко ще ти е, не знаеш...

Vitamin C не забавя цикъла!!!!! Той само намаля (незначително) кръвотечението!
    Love to be loved by you.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от tjgirl
    Има едни хапчета, които забавят цикъла, но не мога да се сетя как се казваха. Не са опасни - базирани са на хормони доколкото си спомням. Пиеха се по два пъти на ден - едно хапче сутрин и едно вечер. Най-добре отиди и питай в аптеката. Докато ги пиеш няма наяин да ти дойде и като ги спреш до ден-два очаквай. Пих ги, наистина действат, но не бих ги повторила от гледна точка на цикъла след това. Чувсвах се сякаш ми прерязваха корема отвътре с нож ... И все пак не е гаранция, че и при теб ще има такова нещо. Прецени. Странични ефекти няма .
    Точно ей тези базирани на хормони хапчета трябва да се предписват от гинеколог.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на Shia
    Сложи си превръзка с повече капки.

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Цитирай Първоначално написано от tjgirl
    Точно ей тези базирани на хормони хапчета трябва да се предписват от гинеколог.
    Ами аз не ходих на гинеколог и не ми искаха рецепта в аптеката. Не знам, може би зависи от аптекаря ...

При мен витамин Ц доста намаля цикъла.Не го пия на таблетки,а изпивам сока на 2-3 лимона (без да слагам захар) и отделно на няколко портокала.Не е гаранция,че при теб ще подейства,но ако наистина е наложително-пробвай.

Аз те съветвам да си с тампон и превръзка. Ако по принцип те боли корема най-добре се запаси с хапчета (спазмалгон, нурофен и т.н.)
    Иначе не знам, не е хубаво да се натоварваш, но твоя си работа.
    Относно тези хормонални хапчета - по-добре не си прави шега с това. Такива неща не е хубаво да се пият ако не са предписани от гинеколог.

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    За Бога, колко такива теми ще пускатее !?

Guest
    И-какво-от-тва.-Има-превръзки-и-вземаш-някакви-тъмни-панталони/моjе-и-с-пола/...и-така-никой-няма-да-забележи:P

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    И защо да не се къпеш в басейн ? аз съм се къпала не се забелязва след тва сменяш превръзката и готово
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

^Да, и след една от плуването ми ме беше гнус да вляза в басейна защото след нея имаше кръв във водата. Темата е стара, но за Бога - не го правете това!Супер гнусно е.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...

дори темата да е стара и аз да кажа-Може да го забавиш малко с витамин Ц...
    awerw

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Цитирай Първоначално написано от SunT
    ^Да, и след една от плуването ми ме беше гнус да вляза в басейна защото след нея имаше кръв във водата. Темата е стара, но за Бога - не го правете това!Супер гнусно е.
    Мен пък не ме е гнус. щом иска да се къпе не може да забраниш
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    Цитирай Първоначално написано от SunT
    Мен пък не ме е гнус. щом иска да се къпе не може да забраниш
    Охх, за пореден път си доказваш първобитната порода ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

С витамин Ц пробвай, не е опасно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си