- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще потегляме, а аз съм в цикъл.
Незнаех къде да пуска темата, така че ако има проблем може да я преместите.
В сряда заминавам на "поход" за 1 седмица, а трябваше вече да ми е дошло. И утре да стане, пак ще е много късно. Таа, въпросът ми е как да се справя с проблема, след като ще пътуваме много с кола и ще ходим адски много по цял ден, а аз..агхх. Незнам какво да правя!! Генетично ми е заложено течението ми да е мегата силно..Мислех да се откажа, но е прекалено късно...Дайте някакъв съвет, моля..
Може да го забавиш с витамин Ц, но по добре не си прави експерименти със здравето.
Леле, и на мен ми е така, само че следващата седмица. Тогава точно трябва да ми дойде а ние точно тогава заминаваме за Родопите и ще обикаляме цяла седмица. Отделно ще има и басейн и аз няма да се къпя![]()
Та говорих с мама, тя ме пита от колко време ми е дошло и каза, че ше говори с гинеколожката си да я пита дали може да пия нещо. Като не - вземам си 3 пакета нощни превръзки и все някак ще се изтърпи....![]()
![]()
![]()
Хаха..и аз съм за из Родопите..ако научиш нещо от гинеколожката сподели, моля те
Има едни хапчета, които забавят цикъла, но не мога да се сетя как се казваха. Не са опасни - базирани са на хормони доколкото си спомням. Пиеха се по два пъти на ден - едно хапче сутрин и едно вечер. Най-добре отиди и питай в аптеката. Докато ги пиеш няма наяин да ти дойде и като ги спреш до ден-два очаквай. Пих ги, наистина действат, но не бих ги повторила от гледна точка на цикъла след това. Чувсвах се сякаш ми прерязваха корема отвътре с нож ... И все пак не е гаранция, че и при теб ще има такова нещо. Прецени. Странични ефекти няма.
А защо не ползвате тампони? Нали знаете, че този витамин Ц дори и да подейства, после кога ще ти дойде, колко ще ти е, не знаеш...
Vitamin C не забавя цикъла!!!!! Той само намаля (незначително) кръвотечението!
Love to be loved by you.
Точно ей тези базирани на хормони хапчета трябва да се предписват от гинеколог.Първоначално написано от tjgirl
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ами аз не ходих на гинеколог и не ми искаха рецепта в аптеката. Не знам, може би зависи от аптекаря ...Първоначално написано от marin4itu
При мен витамин Ц доста намаля цикъла.Не го пия на таблетки,а изпивам сока на 2-3 лимона (без да слагам захар) и отделно на няколко портокала.Не е гаранция,че при теб ще подейства,но ако наистина е наложително-пробвай.![]()
Аз те съветвам да си с тампон и превръзка. Ако по принцип те боли корема най-добре се запаси с хапчета (спазмалгон, нурофен и т.н.)
Иначе не знам, не е хубаво да се натоварваш, но твоя си работа.
Относно тези хормонални хапчета - по-добре не си прави шега с това. Такива неща не е хубаво да се пият ако не са предписани от гинеколог.
И-какво-от-тва.-Има-превръзки-и-вземаш-някакви-тъмни-панталони/моjе-и-с-пола/...и-така-никой-няма-да-забележи:P
И защо да не се къпеш в басейн ? аз съм се къпала не се забелязва след тва сменяш превръзката и готово![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
^Да, и след една от плуването ми ме беше гнус да вляза в басейна защото след нея имаше кръв във водата.Темата е стара, но за Бога - не го правете това!Супер гнусно е.
![]()
дори темата да е стара и аз да кажа-Може да го забавиш малко с витамин Ц...
awerw♥
Мен пък не ме е гнус. щом иска да се къпе не може да забранишПървоначално написано от SunT
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Охх, за пореден път си доказваш първобитната порода ..Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!