.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Напълно оплесках нещата !!

Така .. ами моята история е че с моята приятелка си купихме цигари но на мен не ми се пушеше и спрях още в началото но тя продължи. Помоли ме аз да и крия цигарите в нас защото в тях лесно щели да ги намерят. Та проблема е там че брат ми ги намери и той си знаеше от самото начало че са нейни. Е аз без да искам и за да я предпазя му признах и няколко пъти го помолих да не казва на никого дори на нея защото после на мен ще ми се разсърди много (поне така си мисля). Направо не знам какво да правя сега не мога да погледна в очите и брат ми и приятелката ми. Всъщност ние с нея още не сме се виждали ... как да и кажа че брат ми вече знае за нея без да я притесня и да не ми се разсърди ?? И по-добре ли ще е ако батко не каже на никой и аз не й кажа че той знае ?? Моля ви помогнете ми направо не знам какво да правя ...

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Фейл си.Фо риъл.
    И аз съм на твоите години и не съм и помислял за цигари.Защо бе,юроде,ще й криеш на нея грешките?

Иначе мен пък какво ме бърка,отивай да си унищожаваш дробовете за една тъпа патка.
    Късмет.

Град
    София
    Спокойно...просто кажи истината,тва са 1 цигари,дишай.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на Chacho
    Няма за какво да ти се сърди, нормално е някой да ги намери. По-добре така, отколкото техните да са ги намерили. Тя е поела риска някой да разбере като е пропушила.

Кажи й, че брат ти знае. Мисля, че ще те разбере.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Благодаря ви много Наистина ми помогнахте !!

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Много ясно,аз най-добрите съвети давам.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Сериозно ли си 95 няма за какво да ти се сърди голяма работа,като брат ти знае с времето все повече хора ще ви виждат и няма да ви пука ...
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Война без жертви няма така ,че не можеш да пушиш и никой да не знае обясни и как стоят нещата ,ако е умна ще прецени ,че поемаш риск да разберат родителите ти и ти да го загазиш ,а брат ти кажи му ,че ще поговориш с нея по тая тема.

Ако брат ти е точен, няма да има никакви проблеми
    Относно момичето: Трябва да е благодарна, че не са ги намерили вашите, защото както си тръгнала с " предпазването" накрая ти щеше да си изпатиш..
    Life isn't about waiting for the storm to pass.. It's about learning to dance in the rain!!
    I learned the three words that describe life:
    IT GOES ON

момиче!

Мега фен Аватара на Colouring
    Не виждам сериозния проблем,заради който си пуснала темата.Няма защо да ти се сърди,че брат ти е научил,спокойно..
    Грешката ти е,че си крила НЕЙНИТЕ цигари.Другия път не го прави,'щото може родителите ти да ги намерят и въри обяснявай,че са на приятелка..

Точно!
    Хубаво за жеста, който правиш, ама вашите ако те хванат... мислиш ли, че ще повярват на клишираното извинение:
    - Те са на приятелка...
    Life isn't about waiting for the storm to pass.. It's about learning to dance in the rain!!
    IT GOES ON

момиче!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от sunlight1516
    Точно!
    Хубаво за жеста, който правиш, ама вашите ако те хванат... мислиш ли, че ще повярват на клишираното извинение:
    - Те са на приятелка...
    На мен винаги са ми вярвали(и никога не е било лъжа де,не пуша)
    Добре,щом брат ти от самото начало е знаел,че са нейни,значи няма проблем.Като цяло май не схванах смисъла на темата...
    Е добре де,щом си знаете,че после ще се притеснявате като луди,толкова ли е трудно да взимате цигари само когато сте много хора и е сигурно,че ще се изпушат или да ги изхвърляте,преди да се приберете?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

И на мен ми вярват, пък и аз не пуша, но не може да ги изхвърлят, защото цигарите са мноого скъпи и тва не е добър вариант. Плюс тва, той брат и няма на кой тоолкова да ги изпорти освен на техните.. ама не ми се вярва, че ще го направи..
    IT GOES ON

момиче!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от sunlight1516
    И на мен ми вярват, пък и аз не пуша, но не може да ги изхвърлят, защото цигарите са мноого скъпи и тва не е добър вариант. Плюс тва, той брат и няма на кой тоолкова да ги изпорти освен на техните.. ама не ми се вярва, че ще го направи..
    Малката кутия е 2-3 лева,което е по 1 и нещо на човек-по-добре да ги прежалят,отколкото 1 седмица след това да треперят и да пускат теми по форумите.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Оо здравей фен на How I met your mother

Ако си разделят парите, да... така става.

Все пак другия път като реши да крие нещо, да го прави по- усърдно
    IT GOES ON

момиче!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    По-добре да е разбрал брат ти,отколкото нейните родители. Според мен й кажи - надали ще ти се разсърди.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

хахахах брат ти да не е на 10год.Ако не е на 10 няма да каже на никой не е малък вероятно хах .....
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

и да да до пълна кажи и да ги спре да ти е чиста съвестта ако се разболее от рак на белият дроб,а не знам дали някой от вас изобщо знае ,но вероятността да се заболее от рак на простатата заради цигарите отколкото от рак на белият дроб.
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си