.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Здравейте!

Искам само да споделя колко неприятно ми е това, че съм нисък.Сега съм на 13 и ще ставам скоро на 14 години. Висок съм едва 1,54 и ми е много гадно. Няма някой, които да е по-висок от мен и да не ми го е намекнал, че дори и по-ниските от мен, но и на години, които са по-малки. Просто ме отвращава това.Родителите ми не са високи.Тате е около 1,70, а мама е около 1,60. Сега ще започвам да тренирам Баскетбол и Фитнес(днес ми беше първото ходене в фитнес зала и ме влече явно).Имам желание и да се набирам на лостове, но ми е трудно, но се надявам, че скрипецът(фитнес уред) ще ми помогне да се науча!Просто исках да споделя знам, че няма как да стана по-висок.Утре мисля да си взема и рибно масло!

Мега фен Аватара на Chacho
    А окосмил ли си се, можеш ли да свършваш? Изчакай пубертета като хората, сигурно ще дръпнеш отведнъж. Някои дърпат на 16-17-18 години на височина. Не се отчавай още!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ами по ръцете и крата не особено, но при мадете доста!Свършвам супер да ти кажа.От 3-4 месеца просто има сперма и се набива на очи!

Мега фен Аватара на Chacho
    Имаш още доста доста време да ти бушуват хормоните, тепърва навлизаш в пубертета. Спокойно, ще дръпнеш още.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Но ти си на 13 има време ще порастеш спокойно не се отчайвай.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Голям фен
    Аз съм почти на 18 и съм по-нисък от почти всички, които познавам, шансът ми да порасна вече е някакъв нищожен. Питаш ли ме мене ?
    А моите родители са по-високи от твоите. И при положение, че единият ми дядо е бил по-висок от баща ми, а прадядо му се е извисявал с доста внушителен размер.

Само един роднина (пак дядо), който е по-дребен и аз ще взема да се метна на него, мда, страхотен късмет.

Докато бях на твоята възраст 14-15 бях средна височина, изведнъж всики дръпнаха адски много, а при мен особена промяна нямаше. Както казваш ти и по-малките са по-високи от мене (говорим за три години по-малки). Кофти е, ама не е болка за умиране, каквото такова.

Та, т'ва горното го написах да видиш, че не си само ти и имаш още много време да растеш, със сигурност ще дръпнеш още : ). А за намеците просто сте в такава възраст, че някои хора са още недорасли.

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз на твоите години бях много по-висока от всички момчета,но сега като погледна-един по-нисък няма.Ще дръпнеш,спокойно.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    LoupGarrou // колко си висок ? като родителите са високи,а и казваш,че и дядо ти и той е бил би трябвало да пораснеш още ...
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Ще пораснеш с времето. Някои изведнъж дърпат нагоре към 16-17 години..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    За какво обръщаш внимание,на някакви недораснали пубери какво ти говорят ? Я,стига си се комплексирал за глупости.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си