- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ТОТАЛНО ОБЪРКАНА!
Здравейте аз съм момиче на 14, което е ацки объркано .. Ще ви разкажа всичко от начало.
Яко бях хлътнала по етин пич, който ще наричам (С). Зарибявахме се в скайп и фейсбук 2 седмици. Опознах го и той ми предложи, аз го обичах и разбира се приех. Ходим вече почти един месец, но в живота ми се появи друго момче (Х). Сега вече усещам как чувствата ми към (С) са изчезнали. (Х) ацки много ме обича дори повече и от (С) аз него също. Та страх ме е да скъсам с (С) за да не ми направи нещо. Как мога да го накарам, той да скъса с мен?
не ми правете забележки за правописните грешки моля ви помогнете ми![]()
Поработи на над правописа си след, като самата осъзнаваш грешките си.
Аз ти предлагам да не се занимаваш с момчета още няколко години, за да не им съсипваш живота, както и своя. ))
Skinhead, skinhead, running through the night,
Making lots of trouble, starting lots of fights!
Skinhead, skinhead, getting really pissed...
Skinhead, skinhead, tatted on my wrist!
Най-малкото не казвай на всяко момче,което ти е симпатично,че го обичаш,защото ти чисто и просто не го обичаш.
Кажи му направо,че не искаш да си с него и си купи буквар![]()
Кифла on the horizon.
ДоказателстВА: ацки , етин , "той ми предложи, аз го обичах " .
И не,няма да ти помогна. Trololololo.
Оффф,хайди.![]()
КАЖИ МУ "НИ ТЪ БИЧАМ ПОВИЧИ,МА!". Ама по скЪпе,така най-добре ще стане.
Боже,страхотни съвети давам.
Как така да ти направи нещо? Да те заплаши или? Ако е такъв защо си била с него?След като нямаш чувства към С., за какво да си с него и да живееш в лъжи.
Той ще те разбере. Ще го боли, но такъв е живота. Само внимавай да не съжаляваш някой ден за С. Дано добре си опознала Х. А на колко години са и двамата? От колко месеца ходиш с С. Дано Х. не е просто някакво увлечение и надали вече пък чак те обича. От колко време познаваш Х. ? Просто си изясни чувствата.
И бтв нали не сте гаджета с С. само в скойп, че тогава вече ше ме довършиш.
![]()
най-мизерното нещо е да се държиш като задник и да накраш другия да скъса с теб, защото ти си жалко подобие на развратница, която няма смелост да казва истината... нямам кво да ти кажа повече!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Обич, любов, чувства - все големи думи. Струва ми се, че излизат от една малка и проста кифла. Съжелявам ако те обиждам (не особено), но ти отговаряш за постъпките си. Била си "влюбена" в ония, дошъл този, сега вече не "обичаш" ония..еми извинявай, ама никой не може да ти помогне. И смятай к'фа си заблудена, за да си мислиш, че С ще ти направи нещо.., а ако е и способен, значи си още по-проста. Между времмено, поработи върху правописа си. Късмет.
Първоначално написано от jeezloxxy
![]()
![]()
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
еми кажи му го. не си първия човек, който ще зареже някой. може би и той ще си намери по-голяма любов.![]()
![]()
Научете ме и мен как да заобичам дадено момиче за един месец![]()
и после да се появи някоя друга и тя за 2 дни да ме заобича много и аз след по малко от месец да я заобичам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
Мила моя ти си на 14 едва ли ги обичаш,няма как просто за 2 седмици от писане в скайп и фейса да се влюбиш в тоя С . Минал е вече месец и си се влюбила в друг и тоя Х не те обича.Ти не знаеш,какво искаш.Но се пак да ти отговоря на въпросите: кажи на тоя С какво чувстваш към Х едва ли ще ти направи нещо за бога ти си на 14.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Първоначално написано от bubkaa93
![]()
![]()
![]()
ТОВА Е !
![]()
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
Тва е фейк нали.. ?
Първоначално написано от antifashionshit
1. Научи РОДНИЯТ СИ ЕЗИК!Първоначално написано от pamsityybee
2. НЕ СИ ДОРАСЛА ЗА ВРЪЗКИ.
3. ОБИЧАШ МИ КУРА
4. ДАНО ТЕ ЗАКОЛИ С ЛЪЖИЦА
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
http://vbox7.com/play:7911e864 Така ли?Първоначално написано от FuckedUp
+ Как не се научиха поне адски да пишат...Първоначално написано от jeezloxxy
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Ти си голяма страхливка! Ако се държиш гадно с него ще скъсате, ама за какво е нужно да те търпи още 2-3 седмици примерно?
Е.баси противното същество.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Как си го обичала като сте си писали само в фб и скайп 2 седмици..Първоначално написано от pamsityybee
![]()
И какво ще ти направи..Просто скъсай с него и готово.
Противното съществооооо.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
U SUCK
Живота е такъв, какъвто е!
Ти си еТно аЦки неграмотно момиче...+ тва не знаеш какво искаш
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Оле не се излагай повече и ми кажи, че темама, начина ти на писане.. всичко е ебавка.. моля те!! Моля те... ;/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()