- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ТОТАЛНО ОБЪРКАНА!
Първоначално написано от FuckedUp
+++ Напълно съгласен![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Първоначално написано от jeezloxxy
![]()
![]()
![]()
хаха много ме радват такива теми, супер забавни са ми..![]()
2 седмици се зарибяваме, той ми предложи, а аз щото го обичах и приех
![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Как ,по дяволите, го опозна и заобича за две седмици ? То си личи колко си го обичала де,щом като се появи друго момче и пуфф,чувствата се изпариха. Моят съвет е да спреш да се занимаваш с момчета,докато не си наясно с чувствата си и от това,какво искаш истински.
А какво може да ти направи "С". Ох,боже. Или му казваш така и така,аз "обичам" друг и това е. Или се държиш студено с него,отбягваш го и надали много ще те изтърпи.
П.С - Няма да е лошо и да се научиш на родния ти език. адски , един и т.н. Срамота си е да не можеш да пишеш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от PinkiSkinheda
След като ти не можеш да пишеш, не ти обфиняваи момичето...
Trolling all around
Ех то не бе обич , не бе ... И аз бях така на 12 гаджето ми ми каза на 2рия ден "Обичам те " и доста поспорихме за това. Както и да е това, че го харесваш и ти е симпатичен не значи , че го обичаш, а камоли , че X те обича повече от С. Как го разбра от фейсбук и скаип не ми е ясно . Прегръдките и сърчицата не означава че те обича. Пък и не ми се вярва да ти направи нещо - не мисля че е мафиот и ще те убива. На тая възраст повечето са неориентирани и добре няма лошо , но поне не казвайте, че го обичаш и не можеш да живееш без него - като ходите от 2 седмици или месец. Кажи на момчето че не искаш да сте заедно повече , че не искаш да го мъчиш и това. Няма смисъл да продължаваш да го лъжеш.А за правописа няма нужда да се говори - само си показва всичко. Как още от малки тръгвате да се правите на големи, а не си изживеете детството като хората. Имаш цял живот пред теб. Ще имаш достатъчно време за двойни връзки , обичане , секс и всички останали работи.
Ти си такъв, каквото е твоето силно вътрешно желание.
Каквото е то, такава е и волята ти.
Каквато е тя, такива са делата ти.
Каквито са те, такава е съдбата ти.
Не те нападам,ама си с акъл на 12 годишна. Според мен са били само някви симпатий и просто няма как нещата да станат САМО за 2 седмици и ти да го ''обичаш''.Още не знаеш какво искаш и съответно е малко рано да започваш сериозни връзки.![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
За 2 седмици е приемливо да се влюбиш, но това твоето не е влюбване а е...лапешка простотия ?!После си се "разлюбила" и си се "влюбила" в друг за 2 дена ?!
Яяяя....това ми е познато от някъде...
да, сега се сетих, че и мен така са ме обичали
![]()
![]()
Сори ако съм бил аЦки беСполезен, ама ето нещо полезно върху което можеш да поработиш - правУписа !
О да една запетая! Край света свърши! По темата. Попитай някой да ти обясни какво означава да обичаш някой, тогава пускай аЦки смислени теми, които показват умствените ти възможности. Мноо просто племе се е навъдило.Първоначално написано от forumentroll123
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Попитай някой ?! Това чувство трябва да се изпита..в противен случай и с чайник да й го наливат в главата и да й обясняват, няма да се получи![]()
Абе някой друг да и обяснява колко е тъпа. Сега не съм в настроение да го правя.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
сори ама няма как да го накараш той да скъса с теб ако той наистина те обича..ако искаш да си честна с това момче му разкажи за твоите чувства...той ще те разбереиначе няма да стане..или направо скъсай с него..
![]()
Винаги съм се чудила как може да заобичаш някой за 2 седмици и после да срещнеш друг и да заобичаш и него за толкова кратко време ? Все пак си само на 14 и не мисля,че си много наясно какво е любов![]()
Ако не иска да си ходи, пусни му и му кажи да изчезва![]()
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Тука не са ли изчерпааме?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
![]()
![]()
![]()
![]()
Уфф ..![]()
1.НЕ ОБИЧАШ С
2.НЕ ОБИЧАШ Х
3.НЕГРАМОТНА СИ
По темата:
Обасни на С,че чувствата ти са избледнели,че си срешнала ново момче,което харесваш..
Не ми се вярва да те убие![]()
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
Аз съм на 17 и се заобичахме с моя още на първия месец, но:
1. по- големи сме
2. заедно сме повече от година
3. Никога не съм обичала някого друг
4. никога не съм казвала ``Обичам те!`` на някого друг!
Извод: Още си малка, за да се двуумиш между 2 момчета! На 14 си по дяволите! Аз на 14 играех още на шоколад сигурно...![]()
Бъди по- умерена с думите, които използваш, защото те трябва да показват истината!![]()