Здравейте на всички! Аз съм момиче на 15 и не съм изживявала първата си целувка и знам, че ще почнете да ме ругаете и да си мислите как така мисля за такива неща , но моля ви отговорете като хора и ми дайте съвети!! \/
Все още за съжаление не съм открила правилния човек, не съм имала гаджета и преди и това е поносимо до някъде, но вече става непоносимо когато постоянно ти се подиграват! Аз не искам непременно гадже, просто чакам...не ме е страх от нищо и се надявам моята първа целувка да бъде романтична а не като някои целувки, когато момчето идва почва да се мляска като магаре с момичето! Това е отвратително! Плюс това, никоа, ама никога няма да позволя да ме целуне човек, който аз не харесвам!
Когато намеря момчето и разберем, че и двамата се харесваме, и като той се приближава към мен да ме целуне:
Какво е изпитването?? Какъв трябва да ми е погледа след целувката: узплашен, тъжен, весел, щастлив?
Моля кажете ми какво е чувството момчето да ти сложи ръце на бузитеи да ти омести кичур?
Факт докато спя: ВСички сънища представляват момчета, които аз харесвам от филми и сериали! Всяка нощ сънувам това! Моля помогнете!!