- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво постигнахте през лято 2011
Е, условието е ясно - кое от това, което си бяхте обещали да направите, успяхте да осъществите?
Да ме приемат да учаобещах си го на себе си и семейството ми и го постигнах това е едно от нещата,които си постигнах това лято
![]()
Нищо не направих това лято ... само мързелуванее ии нищо друго![]()
Завърших даскало, приеха ме да уча (това най-вече заради нашите). Изкарах курс за маникюристка, това беше детската ми мечта. Надявам се и това да работя. Почти заживях с приятеля ми, казвам почти защото имам да довършвам шофьорски курс, но си счупих крака (и него добавям към "постиженията"), но така или иначе сега съм при приятеля ми повече от месец, защото ще почвам и лекции, а сме от различни градове. Малко дълго и объркано стана де..
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
спортувах упорито и се кефя на крайния резултат. не, че бях дебела, но сега тялото ми стана супер стегнато и мн му се радвам.![]()
![]()
![]()
Изкарах шофьорски курс (почти де... остана ми последния изпит още чакам дата )![]()
![]()
Страхотен тен
-5 кг (боря се за още)
Запознах се с нови хора![]()
И все още не съм постигнала това, което исках отначало, но има още време![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
1.Реших,че ще разкарам няколкото излишни килограма и почти успях,но последните няколко дена се поулях със "забранените" храни,но ще успея!!!Освен това почти свикнах да ям по 3 пъти на ден,а не както преди по веднъж и то само вечер.
2.Изкарах си изпитите за 13 клас.Сега останаха и държавните за 3-та степен "Еколог".Надявам се и тях да взема.
3.Завърших успешно (е с 2 висящи изпита де) първи курс.
4.Смених компанията и съм изключително доволна от хората,с които излизам в момента.
5.Имах време да обмисля някои идеи,които ми се въртяха из главата.Все още ме е страх да предприема толкова сериозна крачка,защото не работя,а парите,които ми трябват не са малко,но поне съм проучила нещата доста добре и е въпрос на време да се реша да започна да осъществявам някоя от тях малко по малко.
___
За това се сещам в момента![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хубава тема - ама трябва накрая на годината да има и тема "Какво постигнахте през 2011 година". В нея повече ще пиша.
Такааа...научих се да плувам, продължих да се боря със страховете си и с някои почти успях.Макар, че се случиха и някои непредвими неща, но не ми пука...
![]()
Темата не трябва ли да е в "У дома"?
От както пиша в тоя форум всеки 31-ви декември се пуска такава тема,която чета с интерес![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
приеха ме в училището, в което исках да уча... опитвам се малко да стегна тялото си, все пак лятото още не е свъшило![]()
yep.... reality bites -.-
Приеха ме там,където искам да уча.
Запознах се с нови хора,
общувах по-лесно,
преодолявам(и продължавам) тежката ми срамежливост.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Нищо кой знае какво.
Хванах почти шоколадов тен.
Запознах се и с ужасно много хора от цял свят. Доволна съм, че поне 10 часа в денонощието ми се налага да говоря и пиша на английски. Усъвършенствам го и ми е все по-лесно да се разбирам с останалите.. и по-приятно.
И спря да се върти за миг земята..
Починах сиТова си го бях поставила за главна цел това лято - тотален мързел, за да компенсирам последните няколко натоварени месеци в уни. Освен това ме приеха за магистратура там където най-много исках... И май е това.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Успях да се разкарам от старото ми даскало.
Преха ме там, за където цяла година едва си почивах от домашни.
Отпочинах и от някои работи.
Посетих моят мечтан град - Виена![]()
май май и аз само товаПървоначално написано от Maaggiiee
![]()
Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.
Свалих 2-3 кила, отидох на басейн без родители, приеха ме в гимназията
![]()
Това е общо взето. Сега тая седмице ще постигна още нещо -- ще отидем в планината.![]()
постигнах душевен мир
изградих далечна идея за близкото си бъдеше
научих се да пускам хората на свобода
//колкото - толкова)
Хванах хубав тен.
Отслабнах.(но искам и още)
Научих се да плувам.
Научих се да се гмуркам и да правя салта под водата![]()
Научих се да въртя обръч.
майй има и още ама ...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Постигнах само 2-3 неща от всички,които си бях наумила,но има време и за другите.
почти нищо, предимно гледам да се забавлявам
удариХ го на живот и все още продължавам
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Еми... постигнах тялото което искам![]()