.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Както винаги жените ме прецакват.........

днес най-добрата ми приятелката с която се мъча да ми стане гадже или да правим секс,тя днес ми каза
    виждането с теб ме натоварва... в скаип не на живо и сигурно няма да се видим скоро и тя заминава за сф и сигурно няма да ми даде шанс да сме гаджета пак...... моля ви даите съвети и идеи времето ми е критично нямам много време като дни.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София

Re: Както винаги жените ме прецакват.........

Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
    най-добрата ми приятелката с която се мъча да ми стане гадже или да правим секс,
    Заради това я натоварваш. Защото за нея явно си само приятел, а и се вреш за повече.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    еми като я натоварваш я остави. може да стане по-зле щом не иска да те вижда в момента.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ако си мислиш, че нещо ти се разбра - лъжеш се
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Фен Аватара на alzheimer
    Град
    In the middle of nowhere a.k.a Бургас
    Жените те прецакват, защото си идиот. Мъчи се да правиш секс с някоя курва, а не с най-добрата си приятелка.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от alzheimer
    Жените те прецакват, защото си идиот. Мъчи се да правиш секс с някоя к***а, а не с най-добрата си приятелка.
    Взе ми думите от устата.

Мега фен Аватара на Chacho
    Не се мъчи да ебеш приятелките си, щом не искат нищо повече. Това е като да дойде грозно момиче при теб и да почне да ти разкопчава гащите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Жените те прецакват, защото си идиот. Мъчи се да правиш секс с някоя к***а, а не с най-добрата си приятелка.
    И аз напълно подкрепям това мнение.Остави момичето намира или започни да се държиш като нормален приятел.

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    И аз напълно подкрепям това мнение.Остави момичето намира или започни да се държиш като нормален приятел.

Мега фен Аватара на fenkaaa

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    най-добрата ми приятелката с която се мъча да ми стане гадже или да правим секс,
    Заради това я натоварваш. Защото за нея явно си само приятел, а и се вреш за повече.

Като цяло ако се мъчиш да правиш секс с момичетата, ще си имаш много неприятности. Това наистина е натоварващо, а и доста лузърско.
    Show some respect! Дръж се с момичетата като с хора, опитвай се да поддържаш контакт с тях, без непрекъснато да се "пробваш", да се слагаш, да сваляш и т.н.
    Кой знае колко си creepy и отчаян.
    Изобщо не се учудвам, че натоварваш приятелката си. И аз бих се натоварила много. Изобщо такива типове, които само се чудят и пробват дали могат да топнат чушлето, са ми много жалки. Толкова са зле, че нямат мозък да мислят за нищо друго, което ги прави още по-жалки. То да си загорял - Ок, ама от всичко да те избива на секс и само да се пробваш ... натоварващо си е. И мега отблъскващо.
    Явно ти липсва всякакъв такт.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Не са ти виновни жените, а грешния подход. Като действията ти издават отчаяност, естествено е да бъдеш отблъснат.
    Приеми, че с въпросното момиче няма да се получи и си потърси късмета другаде. Научи се да намираш границата между показването на интерес и натрапчивостта.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Като цяло ако се мъчиш да правиш секс с момичетата, ще си имаш много неприятности. Това наистина е натоварващо, а и доста лузърско.
    Show some respect! Дръж се с момичетата като с хора, опитвай се да поддържаш контакт с тях, без непрекъснато да се "пробваш", да се слагаш, да сваляш и т.н.
    Кой знае колко си creepy и отчаян.
    Изобщо не се учудвам, че натоварваш приятелката си. И аз бих се натоварила много. Изобщо такива типове, които само се чудят и пробват дали могат да топнат чушлето, са ми много жалки. Толкова са зле, че нямат мозък да мислят за нищо друго, което ги прави още по-жалки. То да си загорял - Ок, ама от всичко да те избива на секс и само да се пробваш ... натоварващо си е. И мега отблъскващо.
    Явно ти липсва всякакъв такт.
    От себе си ще добавя само, че си жалък и тъп.

аз преди време го правих с нея така че няма да ми е за пръв път

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Момичето изобщо не те е при цакало просто те смята за приятел и затова не иска да се обвързва и даже да прави само секс с теб.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Човек как може да мислиш за секс или гаджета с най-добрата ти приятелка Имаше много хубави мнение в тази тема но съм 100% съгласен със това че си идиот !
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange

Ти каза, че няма да ти е за първи път с нея .. тя е пробвала и след секса може да е решила, че това ще развали приятелството ви... и не иска нищо поввече от приятелство, тъй че не я карай на сила пък и не вярвам да ти се върже щом не иска ...

Супер фен Аватара на elysunny

днес най-добрата ми приятелката с която се мъча да ми стане гадже или да правим секс
    спрях да чета, заслужаваш много тролване пич

Мега фен Аватара на NomNomNom
    аз преди време го правих с нея така че няма да ми е за пръв път
    Значи, много рядко пиша с различен шрифт от нормалния, но искам да ви кажа нещо - не се е чукал с нея. Мислел си е , че има шанс. Сега ви лъже, защото защитавате приятелката му . Моля ви , придържайте се към храната и изказване на досегашното ви мнение.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    По темата - пич, зле си , отивай в кофата.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

днес най-добрата ми приятелката с която се мъча да ми стане гадже или да правим секс,тя днес ми каза
    виждането с теб ме натоварва... в скаип не на живо и сигурно няма да се видим скоро и тя заминава за сф и сигурно няма да ми даде шанс да сме гаджета пак...... моля ви даите съвети и идеи времето ми е критично нямам много време като дни.
    Многократно съм се убеждавала , че вие мъжете/момчетата не разбирате от намеци , явно се е наложило да ти го каже направо.

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy
    Взе ми думите от устата.
    +1...ако ти е най-добра фр то по-добре да си остане такава , а не да си разваляте приятелството с креватни изпълнения!... ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си