.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Вирус ли е ?

Вижте какво ми показва като отворя фб , това е от 3,4 дни насам..Как да го оправя ? "Sign UpFacebook helps you connect and share with the people in your life.

Sorry, we are experiencing temporary technical problem, please check back later."
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Не е вирус...

П.П. Ако не знаеш английски има гугъл преводач...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Аз английски си знам,но това е вече 4ти ден,в който ми показва този надпис...Едва ли имат технически проблеми толкова дълго,пък и на лаптопа е почти същата работа.Влиза ми в профила но до там..Не показва абсл нищо друго.Пише само отгоре профил,приятели,търсене и тн
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Голям фен Аватара на maistorluk
    Човек какво е тва живитно. Тва не е вирус а просто фб си поправят сърварите или нещо такова. Пък и помисли 1 и същ вирус точно на двата ти компа е малко странно. По добре пиши тикет до отдела по подръжката на фб за да питаш защо не те пуска. Надявам се да съм ти бил полезен!
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Пробвай с друг браузър.
    От доста време не съм виждал тази грешка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си