.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Увеличение на ръста.

Чувал съм че "Като висиш от лоста, се издължаваш", вярно ли е това твърдение? Аз съм на 16 и съм висок около 1.75-180, ще мога ли да стигна около 2 метра, при положение че родителите ми са по-ниски от мен?

Мега фен Аватара на ZipFail
    Мда, почвай стрийфитнес и плуване и бъди изрод.

Ок, то аз съм почнал вече! Въпросът е наистина ли го има това издължаване от лостовете (и при просто висене ли е или набирания)?

Мега фен Аватара на Chacho
    Няма такова нещо, колкото ти е писано. (Стига да не ти налеят една кофа соматотропин ^^ )
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Няма такова нещо, колкото ти е писано. (Стига да не ти налеят една кофа соматотропин ^^ )
    Това как да го разбирам - всичко зависи от гена, и колкото и да тренирам стрийтфитнес и баскетбол нищо няма да стане или точно обратното - напълно реално ще се издължа от това?

Разбирай, че си опира до ген. Упражненията, сънят и някои други фактори подобряват секрецията на хормон на растежа. Надали обаче ще можеш с просто око да видиш резултатите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Разбирай, че си опира до ген. Упражненията, сънят и някои други фактори подобряват секрецията на хормон на растежа. Надали обаче ще можеш с просто око да видиш резултатите.
    Ами баскетболистите, които тренират от много време и са много високи? Да не би да ги подбират? Иии един приятел ми разправя за "хормон на растежа", че от него съм щял да стана по-висок. Но на мен ми звучи вредно, или?

Вредно си е. Дават го на баскетболисти и волейболисти, за да увеличат ръста си. Не ти го препоръчвам.

Не ти трябва, няма да ти се харесат страничните ефекти.

А баскетболистите са високи, защото ръстът е предимство и се отсяват високите. Това не значи, че няма ниски баскетболисти, въпреки големия си стаж.

И все пак мисля да се занимавам с баскетбол и стрийтфитнес - ако има добри резултати - супер!

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Хормона на растежа се нарича Соматотропин. Секретира се в предния дял на хипофизната жлеза. Може да се подпомогне секрецията му чрез баскетбол,волейбол и тем подобни спортове.
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Хормона на растежа се нарича Соматотропин. Секретира се в предния дял на хипофизната жлеза.Може да се подпомогне секрецията му чрез баскетбол,волейбол и тем подобни спортове.

anonymous546178
    Guest

Повече от фен Аватара на attacker5
    Град
    Maranello
    Може да прозвуча банален но всичко си е ген. Неможе едно джудже което е 1 метър да се запише на баскетбол и да стане 2 метра. Баскетбола ще ти помогне ама много малко 2-3 сантиметра.... Всички баскетболисти са високи защото те са си високи от малки а не защото тренират баскетбол.

А докога се расте на височина?

Супер фен Аватара на HolyShit
    Зависи пак до ген Не се шашкай,НИЩО не може да направиш

Добре, а какви са тези упражнения и други фактори?

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    2 метра ти сериозно ли? Та ти ше станеш по-висок от Майкъл Джордан
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от Ggbro94
    Добре, а какви са тези упражнения и други фактори?
    Упражнения, не точно определени. А под други фактори имам в предвид физиологични.

Дали ше дръпнеш 1-2 см повече, какво толкова те вълнува?

Всеки расте до когато му е писано, но ~20 години е нормално да спреш. Зависи какъв пубертет караш.

Град
    Пловдив
    Добре де... моя ръст е 177,5 , на 14 години съм, това нормално ли е ?
    "Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "

Приятел ти на интересен ли се правиш на 14 години колко трябва да си висок?! 2метра ,хубаво ама като станеш на 20 колко още трябва да порастнеш..

Цитирай Първоначално написано от MoD3RatoR
    Добре де... моя ръст е 177,5 , на 14 години съм, това нормално ли е ?
    Не ;(

Цитирай Първоначално написано от Ggbro94
    А докога се расте на височина?
    При нас мъжете до 25 годишна възраст като най-бързо се расте в рамките на пубертета до 18 годишна възраст. След това ще порастнеш с малко през тези 7 години сигурно с около максимум 3-4 см. или 5 максимум...

Ама ти за годините си си страшно добре. Аз, ако на твойте години съм толкова висок ще почерпя бе момче.Защо искаш да надхвърлиш 1,80? Според мен това е идеалният ръст за човек.

Абе над 1.80 хич не е лошо

Мойте по-значителни промени да ги наречем започнаха след 14 годишна възраст. Сега съм на 16! Това означава ли че имам късен пубертет?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си