- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Увеличение на ръста.
а 2 метра са малко бе ... ша ги минеш! най-малко 6-7Първоначално написано от Ggbro94
това твърдение е от някъв с твърда и куха глава!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Пра-пра-пра-прабаба, бог да я прости, е била 9 километра. Жалко, че не се метнах на нея.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Като се разхождам с приятели вися с 2 глави над тях а те са 1,60-1,65Първоначално написано от LookAtMeNow
![]()
![]()
От къде си, защото познавам един пич на същите години, същия ръст.Първоначално написано от LookAtMeNow
То и х у я ми виси в гащите ама още не е станал 20 см![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
ти си 1 и 80 ако ще силата да използваш от тоя лост няма да пораснеш с 20 сантаПървоначално написано от Ggbro94
![]()
Живея и уча в Англия ....
Това са абсолютни глупости.2 метра ще станеш ако го имаш в гена.От лостовете най-много 5-6 сантиметра да се удължиш.
Аз като бях на 14 бях 172,не съм имал комплекс,че съм нисък.Първоначално написано от MoD3RatoR
Всичко си е ген! Аз какво да направя, че съм на 14 години и съм 194 см.
Пък и 2 метра да стана няма да се оплаквам![]()
![]()
![]()
Здрасти!Момче на 15 съм ,висок съм около 176 см и съм 56 кг някъде според вас добре ли е ? Притеснява ме и нещо за ГЕНА!Значи баща ми е висок 178,179,сестра ми е 175 и маика ми е 170 някъде ,но дядото на моя баща е бил 207 см и да попитам дали мога да стане като прадядо ми ,или ще съм задължително висок колкото баща ми и дали що мога да стана повече от 1.80 ?! Благодаря ви предварително! А и също така и тренирам ММА и то дали ще помогне за израстването ми или ще го забави?
1,84-5 макс според мен.Колкото ти е писано, толкова ще растеш
!